Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cowboy junkies Songtekst: a bride’s price

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cowboy junkies - a bride’s price ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a bride’s price? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cowboy junkies! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cowboy junkies en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a bride’s price .

Origineel

I was forced to pay a bride's price I couldn't look the other way She hooked me with her "fuck me" eyes They still haunt me to this day She says, only you can know these secrets Buried deep beneath my skin, only your tongue Can uncover them Yeah, yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, yeah, yeah In a room as cold as Winter I explored her with my hands She said, "darling you must forgive, in order to understand" Yeah, yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, yeah, yeah My breathe it slowly left me I snaked my way inside The next thing that I knew You were not lying by my side Yeah, yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, yeah, yeah In the end we find a single door And all the things we should have done Piled high on all the surfaces Fears, excuses given Yeah, yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, yeah, yeah

 

Vertaling

Ik werd gedwongen om de prijs van een bruid te betalen. Ik kon niet de andere kant opkijken. Ze sloeg me met haar "neuk me" ogen Ze achtervolgen me tot op de dag van vandaag. Ze zegt, alleen jij kan deze geheimen kennen Diep onder mijn huid begraven liggen, alleen jouw tong Kan ze blootleggen Ja, ja, ja, ja Ja, ja, ja, ja In een kamer zo koud als de winter Ik verkende haar met mijn handen Ze zei, "schat je moet vergeven, om het te begrijpen" Ja, ja, ja, ja Ja, ja, ja, ja Mijn adem verliet me langzaam I snaked my way inside The next thing that I knew lag je niet aan mijn zijde Ja, ja, ja, ja Ja, ja, ja, ja In the end we find a single door And all the things we should have done Hoog opgestapeld op alle oppervlaktes Angsten, gegeven excuses Yeah, yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, yeah, yeah