Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cowboy junkies Songtekst: dead flowers

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cowboy junkies - dead flowers ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dead flowers? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cowboy junkies! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cowboy junkies en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dead flowers .

Origineel

(Mick Jagger and Keith Richards) Well, when you're sitting there in your silk upholstered chair Talking to some rich folk that you know Well, I hope you won't see me in my ragged company 'cause you know I could never be alone Take me down little Susie, take me down I know you think you're the queen of the underground And you can send me dead flowers every morning Send me dead flowers by the mail Send me dead flowers to my wedding And I won't forget to put roses on your grave Well, when you're sitting back in your rose pink cadillac Making bets on Kentucky Derby Day I'll be in my basement room with a needle and a spoon And another girl to take my pain away Take me down little Susie, take me down I know you think you're the queen of the underground And you can send me dead flowers every morning Send me dead flowers by the mail Send me dead flowers to my wedding And I won't forget to put roses on your grave Take me down little Susie, take me down I know you think you're the queen of the underground And you can send me dead flowers every morning Send me dead flowers by the U.S. mail Say it with dead flowers in my wedding And I won't forget to put roses on your grave No, I won't forget to put roses on your grave

 

Vertaling

(Mick Jagger en Keith Richards) Nou, als je daar zit in je met zijde beklede stoel pratend met wat rijke mensen die je kent Nou, ik hoop dat je me niet ziet in mijn haveloze gezelschap want je weet dat ik nooit alleen kan zijn Haal me naar beneden, Susie, haal me naar beneden Ik weet dat je denkt dat je de koningin van het ondergrondse bent En je kunt me elke morgen dode bloemen sturen Stuur me dode bloemen per post Stuur me dode bloemen naar mijn bruiloft En ik zal niet vergeten rozen op je graf te leggen Nou, als je achterover leunt in je roze cadillac Weddenschappen afsluiten op Kentucky Derby Day zit ik in mijn kelderkamer met een naald en een lepel En een ander meisje om mijn pijn weg te nemen Neem me mee kleine Susie, neem me mee naar beneden Ik weet dat je denkt dat je de koningin van het ondergrondse bent En je kunt me elke ochtend dode bloemen sturen Stuur me dode bloemen per post Stuur me dode bloemen naar mijn bruiloft En ik zal niet vergeten rozen op je graf te leggen Haal me naar beneden, Susie, haal me naar beneden Ik weet dat je denkt dat je de koningin van het ondergrondse bent En je kunt me elke morgen dode bloemen sturen Stuur me dode bloemen met de post. Zeg het met dode bloemen op mijn bruiloft En ik zal niet vergeten rozen op je graf te leggen Nee, ik zal niet vergeten rozen op je graf te leggen