Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cowboy mouth Songtekst: how do you tell someone you don t love them

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cowboy mouth - how do you tell someone you don t love them ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van how do you tell someone you don t love them? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cowboy mouth! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cowboy mouth en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals how do you tell someone you don t love them .

Origineel

Tina says don't talk to me Like I'm deaf and dumb We've broken down and broken up So much that I am nub Talk about...don't shout about The people we've become There's a little girl Who's crying over here Michael says don't shout at me Like I was born a fool You speak of love and scream of love Now dare to treat me cruel Nothing's fair in love and war So please let's make some rules There's a little boy Who's crying over here Did you ever know me? I swear that I have tried Did you ever need me? I feel like I have died Did you ever want me? I swear that I have tried How do you tell someone you don't love them? How do you tell someone you don't care anymore? How do you tell someone you don't love them anymore? Tina says the pictures That we took are put away Inside a box of memories For cold and reainy days Poems in pencil rhyming With the things you'd never say There's a little girl Who's crying over here Michael's old engagement picture's In a wooden box His wooden heart is Tough as nails and solid as a rock Keeps himself protected With a combination lock There's a little boy Who's crying over here Fighting makes me tired And my eyes crying makes me tired There's a spy? hurting makes me tired Hold me tight lying makes me tired Tina says I wish that I had never seen your smile Your name is written on my soul In alphabetic file All I've got's my dignity So I will leave in style There's a million of us crying over here Any time I talk to you There's no one listening every time I reach for you there's no one there And everywhere I look for you, You're no where to be found I swear

 

Vertaling

Tina zegt dat je niet tegen me moet praten Alsof ik doof en stom ben We hebben gebroken en gebroken Zoveel dat ik noppes ben Praat over...schreeuw niet over De mensen die we zijn geworden Er is een klein meisje Die hier zit te huilen Michael zegt dat je niet tegen me moet schreeuwen Alsof ik als dwaas geboren ben Je spreekt van liefde en schreeuwt van liefde Nu durf je me wreed te behandelen Niets is eerlijk in liefde en oorlog Dus laten we alsjeblieft wat regels maken Er is een kleine jongen Die hier zit te huilen Heb je me ooit gekend? Ik zweer dat ik het geprobeerd heb Heb je me ooit nodig gehad? Ik voel me alsof ik gestorven ben Heb je me ooit gewild? Ik zweer dat ik het geprobeerd heb. Hoe vertel je iemand dat je niet van hem houdt? Hoe vertel je iemand dat je niet meer om hem geeft? Hoe vertel je iemand dat je niet meer van hem houdt? Tina zegt dat de foto's die we hebben genomen zijn opgeborgen In een doos van herinneringen Voor koude en regenachtige dagen Gedichten in potlood rijmend Met de dingen die je nooit zou zeggen Er is een klein meisje Die hier zit te huilen Michael's oude verlovingsfoto's In een houten doos Zijn houten hart is Zo hard als spijkers en zo solide als een rots Houdt zichzelf beschermd Met een combinatieslot Er is een kleine jongen Die hier zit te huilen Vechten maakt me moe En mijn ogen die huilen maken me moe Er is een spion? Kwetsen maakt me moe Hou me stevig vast Liegen maakt me moe Tina zegt dat ik wou dat Ik nooit je glimlach had gezien Jouw naam staat op mijn ziel geschreven In alfabetische volgorde Alles wat ik heb is mijn waardigheid So I will leave in style Er zijn er hier een miljoen van ons aan het huilen Elke keer als ik tegen je praat Er is niemand die luistert, elke keer Als ik naar je reik, is er niemand En overal waar ik naar je zoek, je bent nergens te vinden ik zweer het