Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cowboy mouth Songtekst: run to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cowboy mouth - run to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van run to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cowboy mouth! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cowboy mouth en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals run to me .

Origineel

i never thought that they could bind you they could grind you so i tried to look inside to find myself and turn you into someone else i never thought i'd ever find you you never thought i would believe you thought i'd leave you to face your worries all alone you only wanted them to need you so you'd never have to spend the night alone well take a chance and run to me run to me run to me we'll see everything there is to see find it deep inside of yourself and run to me try to shame us for things we never do or say why did they always try to blame us cause i never really liked them anyway i swear to God they'll never tame us run to me so take a chance and run to me find it deep inside of yourself and run to me run to me we'll see everything there is to see i dont plan on stickin round for this world to kick me down waiting for us there's so much out there you better live until you die well hold on tight its one hell of a ride im kinda tired of asking why so take a chance and run to me run to me run to me find it deep inside of yourself and run to me run to me run to me take a chance and run to me run to me run to me run to me (4x)find the inspiration now to run to me

 

Vertaling

Ik had nooit gedacht dat ze je konden binden. Ze konden je vermalen. dus probeerde ik naar binnen te kijken om mezelf te vinden en je in iemand anders te veranderen. Ik had nooit gedacht dat ik je ooit zou vinden. Je had nooit gedacht dat ik je zou geloven. Ik dacht dat ik je zou achterlaten. om je zorgen helemaal alleen onder ogen te zien. Je wilde alleen dat ze je nodig hadden. zodat je nooit de nacht alleen hoeft door te brengen. Wel, neem een kans en ren naar mij. Ren naar mij. ren naar mij we zullen alles zien wat er te zien is vind het diep in jezelf en ren naar me toe probeer ons te beschamen voor dingen die we nooit doen of zeggen Waarom probeerden ze ons altijd de schuld te geven? want ik heb ze toch nooit gemogen. Ik zweer bij God dat ze ons nooit zullen temmen. Ren naar mij. Dus neem een kans en ren naar mij toe. Vind het diep in jezelf en ren naar me toe. Ren naar me toe. We zullen alles zien wat er te zien is. Ik ben niet van plan om te blijven voor deze wereld om me neer te trappen. Wachtend op ons. There's so much out there. Je kunt beter leven tot je sterft. Wel, hou je stevig vast, het is een hel van een rit. ik ben het beu om te vragen waarom dus neem een kans en ren naar me toe Ren naar mij. Ren naar mij. vind het diep in jezelf en ren naar me toe Ren naar mij ren naar mij neem een kans en ren naar mij ren naar mij ren naar mij ren naar mij (4x) vind nu de inspiratie om naar mij te rennen