Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cpm 22 Songtekst: a alguns quilômetros de lugar nenhum

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cpm 22 - a alguns quilômetros de lugar nenhum ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a alguns quilômetros de lugar nenhum? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cpm 22! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cpm 22 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a alguns quilômetros de lugar nenhum .

Origineel

. Dinheiro pra poder pagar todas as contas e coisas pra viajar. Vivendo alguns meses no mar, já tive dinheiro pra aproveitar. Estamos em algum lugar, só não sei o caminho para chegar. As vezes penso em não desejar pra ninguém a tristeza de fracassar. Ansioso pra poder chegar e colocar cada coisa em seu lugar. Mas eu nunca posso parar, tenho um cachorro e uma árvore para cuidar. Mas o que será que eu fiz pra merecer um final tão infeliz. As vezes penso em não desejar pra ninguém a tristeza de fracassar. Nem pra mim, nem pra você, nem pra ninguém. A alguns quilômetros de lugar nenhum tendo o passado e o presente,. algo em comum. Na vida existe a sorte e o azar, mas no futuro não sabemos. o que vai dar. . Nem pra mim, nem pra você, nem pra ninguém. .

 

Vertaling

. Geld om alle rekeningen te kunnen betalen en dingen om te reizen. Na een paar maanden op zee, had ik al geld om van te genieten. We zijn ergens, ik weet alleen de weg niet om er te komen. Soms denk ik erover niemand het verdriet van mislukking toe te wensen. Ik sta te popelen om aan te komen en alles op zijn plaats te zetten. Maar ik kan nooit stoppen, ik heb een hond en een boom om voor te zorgen. Maar wat heb ik gedaan om zo'n ongelukkig einde te verdienen. Soms denk ik erover niemand het verdriet van mislukking toe te wensen. Niet voor mij, niet voor jou, voor niemand. Een paar mijl van nergens het hebben van het verleden en het heden, iets gemeenschappelijks. In het leven is er geluk en pech, maar in de toekomst weten we niet wat er zal gebeuren. Niet voor mij, niet voor jou, voor niemand...