Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: crack the sky Songtekst: living with the lights on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: crack the sky - living with the lights on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van living with the lights on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van crack the sky! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van crack the sky en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals living with the lights on .

Origineel

I'm living with the lights on I'm gonna keep my house warm I'm gonna drive a big car All around the town I'm living with the lights on I'm living with the lights on I'm gonna smoke my cigarettes Don't care about the big jets I'm gonna fill my big car up With gas, gas, gas, gas, gas I'm living with the lights on I'm living with the lights on I'm talking with the Russians I'm gonna make all the friends I can I'm gonna have a good time 'Cause I don't believe you

 

Vertaling

Ik leef met de lichten aan Ik ga mijn huis warm houden Ik ga in een grote auto rijden Door de hele stad Ik leef met de lichten aan Ik leef met de lichten aan Ik ga mijn sigaretten roken Don't care about the big jets I'm gonna fill my big car up Met gas, gas, gas, gas, gas Ik leef met de lichten aan Ik leef met de lichten aan Ik praat met de Russen Ik ga alle vrienden maken die ik kan I'm gonna have a good time 'Cause I don't believe you