Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: crack the sky Songtekst: mr president

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: crack the sky - mr president ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mr president? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van crack the sky! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van crack the sky en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mr president .

Origineel

Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah 2x Put me up, put me down, Put my feet back on the ground Put me up, take my heart and make me happy Put me up, put me down, Put my feet back on the ground Put me up, feel my heart and make me happy Here we go gettin' smooth to the groove Watchin' lovely ladies as I swoo, as I move Cause that's what they say But I can't prove So turn it up again and watch me move to the groove As we get close you whisper "coco" I hold you in my arms and you say "jamboo" Scream and shout, turn and say "columbo" Now I gotta go so coco Put me up, put me down, Put my feet back on the ground Put me up, take my heart and make me happy Put me up, put me down, Put my feet back on the ground Put me up, feel my heart and make me happy Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah 2x Hey yo! Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah 2x Hey yo! Instrumental That's the way I treat the girls kinda smooth see Cause there's one man that and yo, that's me see So let me show you 'round as you sip your tee gee but no coco loco boom while I take a pee lee When I hold my baby she says i do it nicer i like my chicken with rice and lemonadea and that's whatshe gets when she shouts out jamboo Now I gotta go yo, coco Put me up, put me down, Put my feet back on the ground Put me up, take my heart and make me happy Put me up, put me down, Put my feet back on the ground Put me up, feel my heart and make me happy Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah 2x Singin' Everybody Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah 2x Singin' Everybody Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah 2x Hey Yo! Ya ya coco jamboo Ya ya yeah Put me up, put me down, Put my feet back on the ground Put me up, take my heart and make me happy Put me up, put me down, Put my feet back on the ground Put me up, feel my heart and make me happy Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Coco Jamboo Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Hey Yo! Ya ya ya coco jamboo ya ya yeah Coco jamboo Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Hey yo! Ya ya coco jambo Ya ya yeah

 

Vertaling

Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah 2x Zet me rechtop, zet me neer, Zet mijn voeten terug op de grond Zet me rechtop, neem mijn hart en maak me gelukkig Zet me op, zet me neer, Zet mijn voeten terug op de grond Zet me op, voel mijn hart en maak me gelukkig Here we go gettin' smooth to the groove Watchin' lovely ladies as I swoo, as I move Cause that's what they say But I can't prove So turn it up again and watch me move to the groove As we get close you whisper "coco" I hold you in my arms and you say "jamboo" Schreeuw en schreeuw, draai en zeg "columbo" Now I gotta go so coco Zet me rechtop, zet me neer, Zet mijn voeten terug op de grond Zet me rechtop, neem mijn hart en maak me gelukkig Zet me op, zet me neer, Zet mijn voeten terug op de grond Zet me op, voel mijn hart en maak me gelukkig Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah 2x Hey yo! Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah 2x Hey yo! Instrumental That's the way I treat the girls kinda smooth see Cause there's one man that and yo, that's me see So let me show you 'round as you sip your tee gee but no coco loco boom while I take a pee lee When I hold my baby she says I do it nicer I like my chicken with rice and lemonadea en dat is wat ze krijgt als ze jamboo schreeuwt Now I gotta go yo, coco Zet me op, zet me neer, zet mijn voeten terug op de grond Zet me rechtop, neem mijn hart en maak me gelukkig Zet me op, zet me neer, Zet mijn voeten terug op de grond Zet me op, voel mijn hart en maak me gelukkig Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah 2x Singin' Everybody Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah 2x Singin' Everybody Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah 2x Hey Yo! Ya ya coco jamboo Ya ya yeah Zet me rechtop, zet me neer, Zet mijn voeten terug op de grond Zet me rechtop, neem mijn hart en maak me gelukkig Zet me op, zet me neer, Zet mijn voeten terug op de grond Put me up, feel my heart and make me happy Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Coco Jamboo Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Hey Yo! Ya ya ya coco jamboo ya ya yeah Coco Jamboo Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Hey yo! Ya ya coco jambo Ya ya yeah