Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cracker Songtekst: hand me my inhaler

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cracker - hand me my inhaler ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hand me my inhaler? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cracker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cracker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hand me my inhaler .

Origineel

I'm here You're there but I'm not really where I wanna be It's cold out here e on little darlin' wont'cha open up your door just hand me my inhaler and walk a little more even if you've got that sign hangin on your door hand my inhaler and my old 45's gotta reform the band, without you I'm here and you're there and I'm as happy as I'll ever be so hand my my inhaler and walk a little more even if you've got sign hanging on your door yeah hand my my inhaler and my old 45's gotta reform the band without you without you

 

Vertaling

ik ben hier Je bent daar maar ik ben niet echt waar ik wil zijn Het is koud hierbuiten e op kleine schat zal je deur open doen geef me gewoon mijn inhalator en nog een stukje lopen zelfs als je dat bordje aan je deur hebt hangen geef mijn inhalator en mijn oude 45's Ik moet de band hervormen, zonder jou ik ben hier en je bent er en ik ben zo gelukkig als ik ooit zal zijn dus geef mijn mijn inhalator en nog een stukje lopen zelfs als er een bord aan je deur hangt Ja geef mijn mijn inhalator en mijn oude 45's Ik moet de band hervormen zonder jou zonder jou