Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cracker Songtekst: satisfy you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cracker - satisfy you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van satisfy you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cracker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cracker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals satisfy you .

Origineel

As far as I know, the world don't spin They carry you around in your bed And rearrange the stars all night To satisfy you Satisfy you Satisfy you Satisfy you Satisfy you Could I redeem myself If I was someone else I'd walk on the water In your dad's swimming pool Show you my bloody palms If I thought that would satisfy you Satisfy you Satisfy you Satisfy you Satisfy you Now I'm not wise, and I'm not old So I'll be bitter, and I'll be cruel I just did it less each and every day Did I satisfy Did I satisfy ha-ah-ah-ay ha-ah-ah you Until satisfy ha-ah-ah-ay ha-ah-ah you

 

Vertaling

Voor zover ik weet, draait de wereld niet Ze dragen je rond in je bed En herschik de sterren de hele nacht Om u tevreden te stellen Bevredig je Bevredig je Bevredig je Bevredig je Mag ik mezelf verlossen Als ik iemand anders was Ik zou over het water lopen In het zwembad van je vader Laat je mijn verdomde handpalmen zien Als ik dacht dat dat je zou bevredigen Bevredig je Bevredig je Bevredig je Bevredig je Nu ben ik niet wijs en ik ben niet oud Dus ik zal bitter zijn en ik zal wreed zijn Ik deed het gewoon elke dag minder Heb ik voldaan Heb ik ha-ah-ah-ay ha-ah-ah jou tevredengesteld Tot je tevreden bent met ha-ah-ah-ay ha-ah-ah