Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: craig cardiff Songtekst: lion and the dragon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: craig cardiff - lion and the dragon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lion and the dragon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van craig cardiff! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van craig cardiff en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lion and the dragon .

Origineel

how do you say i don't know when my mouth is full of words how do you say i'm not and never sure without sounding absurd here it is 3am and you're the one i call when i get like this you'll likely always be the one i call to clean up the mess i could be the lion to your dragon the river to your ocean moon stuck in your sky the calm to your commotion as long as i can be me i can't explain why its taken me so long to sort it all out and push it into a song and i'm the boy who sat in the back i am the boy who'd walk you home i am the secret admirer the unsigned poem i could be the lion to your dragon the river to your ocean moon stuck in your sky the calm to your commotion as long as i can be me

 

Vertaling

Hoe zeg je dat ik het niet weet als mijn mond vol woorden zit? Hoe zeg je dat ik het niet weet en het nooit zeker weet zonder absurd te klinken? Het is 3 uur 's nachts en jij bent degene die ik bel als ik zo ben. Je zult waarschijnlijk altijd degene zijn die ik bel om de rotzooi op te ruimen. Ik zou de leeuw van je draak kunnen zijn. de rivier in jouw oceaan de maan die vastzit in jouw lucht De kalmte in jouw onrust. zolang ik mezelf kan zijn. Ik kan niet uitleggen waarom het me zo lang heeft gekost om alles op een rijtje te zetten en het in een liedje te duwen en ik ben de jongen die achterin zat I am the boy who'd walk you home ik ben de geheime aanbidder het ongetekende gedicht ik zou de leeuw van je draak kunnen zijn de rivier voor jouw oceaan de maan die vastzit in jouw lucht de rust in jouw onrust zolang ik mezelf kan zijn