Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: craig david Songtekst: 16

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: craig david - 16 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 16? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van craig david! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van craig david en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 16 .

Origineel

I was checking this girl next door When her parents went out She phoned said, "hey boy, come on right around" So I knock at the door You was standin' with a bottle of red wine, ready to pour Dressed in long black satin and lace to the floor So I went in, then we sat down start kissing, caressing Told me about jacuzzi, sounded interesting So we jumped right in All calls diverted to answer phone Please leave a message after the tone I mean me and her parents were kind of cool But they were the fine line between me and you We were just doing things young people in love do Parents tryna find out what we were up to Saying, parents tryna find out what we were up to Oh yeah Saying, fill me in Why were you creeping round Why were you creeping round late last night Can you fill me in Why were you creeping Why, why were you creeping round late last night Can you fill me in Why were you creeping round Why were you creeping round late last night Can you fill me in Why were you creeping Why, why were you creeping round Spit a sixteen, a sick quick sixteen I been doing doing this since I was sixteen Been a few years, let's call it sixteen A brand new flow for two thousand sixteen Spit a sixteen, a sick quick sixteen I been doing doing this since I was sixteen Been a few years, let's call it sixteen A brand new flow for two thousand sixteen Seen, it's like I'm living a dream Nineteen ninety nine when I first came on the scene Skinny young breh from out Southampton With a bunch of melodies for days, know what I mean Lean and mean, embodied the whole scene Packin' on muscle like bars of protein Crushin' every microphone that I be holding 'Cause you know I be training dirty but sometime keeping it clean Whenever the coast was clear and she'd ask me to come out I'd say, "hey girl, come on right around" So she knocked at the door I was standing with the keys in my hand to the 4x4 Jumped in my ride, checkin' that nobody saw The club we went in We got down bounced bounced to the rhythm Saw it was early morning Thought we'd better be leavin' So I gave you my jacket for you to hold Told you to wear it 'cause you felt cold I mean me and her didn't mean to break the rules I weren't trying to play your mum and dad for fools We were just doing things young people in love do Parents tryna find out what we were up to Saying, fill me in Why were you creeping round Why were you creeping round late last night Can you fill me in Why were you creeping round Why why were you creeping oh yeah, oh yeah Fill me in Why were you creeping round Why were you creeping round late last night Can you fill me in Why were you creeping round Why were you creeping round Spit a sixteen, a sick quick sixteen I been doing doing this since I was sixteen Been a few years, let's call it sixteen A brand new flow for two thousand sixteen Spit a sixteen, a sick quick sixteen I been doing doing this since I was sixteen Been a few years, let's call it sixteen A brand new flow for two thousand sixteen Seen, so let me run up on this beat No nonsense whenever you 'round me It don't make sense, but time I ain't wastin' If I come to mess about, we on the mess alone ting But then I sing, I flip the whole ting One verse song, other verse I be rappin' And if I get bored or the beat is tumbling Man like me, I press stop and just start beatboxin'

 

Vertaling

Ik was het buurmeisje aan het controleren When her parents went out Ze belde en zei, "hé jongen, kom eens hier" Dus ik klopte op de deur Je stond met een fles rode wijn, klaar om in te schenken Gekleed in lang zwart satijn en kant tot op de vloer So I went in, then we sat down start kissing, caressing Vertelde me over de jacuzzi, klonk interessant Dus we sprongen er meteen in. Alle telefoontjes doorgeschakeld naar antwoordapparaat. Laat een bericht achter na de toon. Ik bedoel, ik en haar ouders waren wel cool. Maar ze waren de dunne lijn tussen jou en mij. We deden gewoon dingen die jonge verliefde mensen doen. Ouders probeerden uit te vinden wat we van plan waren. Zeggende, ouders proberen uit te vinden wat we van plan waren. Oh yeah Zeggen, vertel het me. Waarom was je aan het rondsluipen Waarom was je gisteravond zo laat nog aan het rondsluipen? Kunt u mij vertellen Waarom was je aan het rondsluipen Waarom, waarom was je gisteravond zo laat nog aan het rondsluipen? Kunt u mij vertellen Waarom was je aan het rondsluipen Waarom was je gisteravond zo laat nog aan het rondsluipen? Kun je me inlichten Waarom was je aan het rondsluipen Waarom, waarom was je aan het rondsluipen Spuug een zestien, een zieke snelle zestien Ik doe dit al sinds ik zestien was Het is een paar jaar geleden, laten we het zestien noemen Een gloednieuwe flow voor tweeduizend zestien Spit a sixteen, a sick quick sixteen I been doing this since I was sixteen Het is een paar jaar geleden, laten we het zestien noemen Een gloednieuwe flow voor tweeduizend zestien Seen, it's like I'm living a dream Negentienennegentig toen ik voor het eerst op de scène kwam Een magere jonge brouwer uit Southampton. Met een hoop melodieën voor dagen, weet je wat ik bedoel Lean and mean, embodied the whole scene Packin' on muscle like bars of protein Crushin' every microphone that I be holding 'Cause you know I be training dirty but sometime keeping it clean Wanneer de kust veilig was en ze me vroeg naar buiten te komen Dan zei ik, "hé meisje, kom maar hier" So she knocked at the door Ik stond met de sleutels in mijn hand van de 4x4 Sprong in mijn auto en keek of niemand het zag. The club we went in We got down bounced bounced to the rhythm Saw it was early morning Thought we'd better be leavin' So I gave you my jacket for you to hold Vertelde je het te dragen omdat je het koud had I mean me and her didn't mean to break the rules Ik probeerde niet je vader en moeder voor de gek te houden We deden gewoon dingen die jonge verliefde mensen doen. Ouders probeerden uit te vinden wat we van plan waren. Zeggen, vertel het me. Waarom was je aan het rondsluipen? Waarom was je gisteravond zo laat nog aan het rondsluipen? Kun je me inlichten Waarom was je aan het rondsluipen Waarom waarom was je aan het rondsluipen oh ja, oh ja Vul me in Waarom was je aan het rondsluipen Waarom was je gisteravond laat aan het rondsluipen Can you fill me in Waarom was je aan het rondsluipen Waarom was je aan het rondsluipen Spit a sixteen, a sick quick sixteen Ik doe dit al sinds ik zestien was Been a few years, let's call it sixteen Een gloednieuwe flow voor tweeduizend zestien Spit a sixteen, a sick quick sixteen I been doing this since I was sixteen Been a few years, let's call it sixteen Een gloednieuwe flow voor tweeduizend zestien Seen, so let me run up on this beat No nonsense whenever you 'round me Het heeft geen zin, maar ik verspil mijn tijd niet Als ik kom om te rotzooien, zijn we alleen op de rotzooi ting But then I sing, I flip the whole ting One vers song, other vers I be rappin' And if I get bored or the beat is tumbling Man like me, I press stop and just start beatboxin'