Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: craig david Songtekst: follow me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: craig david - follow me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van follow me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van craig david! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van craig david en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals follow me .

Origineel

Can you tell me How do you feel How do you feel Talk, talk to me In your letter it said you wanted to talk to me Talk talk to me to me That you're missing my loving Asking am I gonna give it to ya She said I like the way you put it down on me me baby That there's nothing more she'd rahter do, do than Follow me follow me to my bedroom Both of our bodies Follow me follow me to my bedroom This'll be a night you won't forget Follow me follow me to my bedroom Both of our bodies Follow me follow me to my bedroom This'll be a night you won't forget Relax, unwind and just take your time Take take your time I would like to show you Get to know you hold you kiss you Running my fingers through your hair How do you like it Let's just take it nice and slow and enjoy the flow Follow me follow me to my bedroom You know what you gotta do You know what you gotta do Take my hand Follow me follow me to my bedroom This'll be a night you won't forget Follow me follow me to my bedroom Follow me follow me darling Follow me follow me to my bedroom Can you follow me When I get on top and I make it real hot And you tell me don't stop And you fallin' When I get on top and I make it real hot And you tell me don't stop Whose name you calling When I get on top and I make it real hot And you tell me don't stop Are you fallin' When I get on top and I make it real hot And you tell me don't stop Ooh yeah talk talk to me Follow me follow me to my bedroom Both of our bodies Follow me follow me to my bedroom This'll be a night you won't forget

 

Vertaling

Kun je me vertellen Hoe voel je je? Hoe voel je je? Praat, praat met me In je brief stond dat je met me wilde praten. Praat, praat met me, praat met me Dat je mijn liefde mist Asking am I gonna give it to ya She said I like the way you put it down on me me baby That there's nothing more she'd rahter do, do than Volg mij, volg mij naar mijn slaapkamer Beiden onze lichamen Volg mij, volg mij naar mijn slaapkamer Dit wordt een nacht die je niet zult vergeten Volg me naar mijn slaapkamer Onze beide lichamen Volg mij, volg mij naar mijn slaapkamer Dit wordt een nacht die je niet zult vergeten Ontspan, kom tot rust en neem je tijd Neem je tijd Ik wil je graag laten zien Je leren kennen je vasthouden je kussen Mijn vingers door je haar halen Hoe vind je het? Laten we het rustig aan doen en genieten van de stroom Volg me naar mijn slaapkamer Je weet wat je moet doen Je weet wat je moet doen Pak mijn hand. Volg me naar mijn slaapkamer Dit wordt een nacht die je niet zult vergeten Volg me naar mijn slaapkamer Volg mij, volg mij lieverd Volg me naar mijn slaapkamer Kun je me volgen Als ik bovenop je lig en ik maak het heel heet And you tell me don't stop And you fallin' When I get on top and I make it real hot And you tell me don't stop Whose name you calling When I get on top and I make it real hot And you tell me don't stop Are you fallin' When I get on top and I make it real hot And you tell me don't stop Ooh yeah talk talk to me Follow me follow me to my bedroom Both of our bodies Follow me follow me to my bedroom Dit wordt een nacht die je niet zult vergeten