Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: craig david Songtekst: i just don t luv u no more

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: craig david - i just don t luv u no more ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i just don t luv u no more? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van craig david! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van craig david en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i just don t luv u no more .

Origineel

[VERSE 1] For all the years that I've known you baby I can't figure out the reason why lately you've been acting so cold (didn't you say) If there's a problem we should work it out So why you giving me the cold shoulder now Like you don't even wanna talk to me girl (tell me) Ok I know I was late again I made you mad and dinners thrown in (the bin) But why are you making this thing drag on so long (I wanna know) I'm sick and tired of this silly game (silly games) Don't think that I'm the only one here to blame It's not me here who's been going round slamming doors That's when you turned and said to me I don't care babe who's right or wrong I just don't love you no more. [CHORUS] Rain outside my window pouring down What now, your gone, my fault, I'm sorry Feeling like a fool cause I let you down Now it's, too late, to turn it around I'm sorry for the tears I made you cry I guess this time it really is goodbye You made it clear when you said I just don't love you no more [VERSE 2] I know that I made a few mistakes But never thought that things would turn out this way Cause I'm missing something now that your gone (I see it all so clearly) Me at the door with you in a state (in a state) Giving my reasons but as you look away I can see a tear roll down your face That's when you turned and said to me I don't care babe who's right or wrong I just don't love you no more. [CHORUS] Rain outside my window pouring down What now, your gone, my fault, I'm sorry Feeling like a fool cause I let you down Now it's, too late, to turn it around I'm sorry for the tears I made you cry I guess this time it really is goodbye You made it clear when you said I just don't love you no more [BRIDGE] Don't say those words it's so hard They turn my whole world upside down Girl you caught me completely off guard On the night you said to me I just don't love you more. [CHORUS 2X] Rain outside my window pouring down What now, your gone, my fault, I'm sorry Feeling like a fool cause I let you down Now it's, too late, to turn it around I'm sorry for the tears I made you cry I guess this time it really is goodbye You made it clear when you said I just don't love you no more

 

Vertaling

[VERSE 1] In al de jaren dat ik je ken, schatje. kan ik er maar niet achter komen waarom je de laatste tijd zo koel doet (heb je dat niet gezegd) If there's a problem we should work it out Dus waarom geef je me nu de koude schouder Like you don't even wanna talk to me girl Zeg het me. Ok I know I was late again Ik heb je boos gemaakt en je etentjes in de prullenbak gegooid. Maar waarom laat je dit ding zo lang aanslepen (Ik wil het weten) Ik ben ziek en moe van dit domme spel (domme spelletjes) Denk niet dat ik de enige ben die hier schuld aan heeft Ik ben het niet die met deuren slaat Dat is wanneer je je omdraaide en tegen me zei Het kan me niet schelen wie er gelijk heeft of niet. Ik hou gewoon niet meer van je. [CHORUS] Rain outside my window pouring down Wat nu, je bent weg, mijn schuld, het spijt me Feeling like a fool cause I let you down Now it's too late, to turn it around Het spijt me voor de tranen die ik je liet huilen Ik denk dat het deze keer echt vaarwel is Je maakte het duidelijk toen je zei I just don't love you no more [VERSE 2] Ik weet dat ik een paar fouten heb gemaakt Maar ik had nooit gedacht dat het zo zou lopen Cause I'm missing something now that you gone (I see it all so clearly) Me at the door with you in a state (in een staat) Mijn redenen gevend maar als je wegkijkt Ik zie een traan over je gezicht rollen Dat is wanneer je je omdraaide en tegen me zei Het kan me niet schelen wie er gelijk heeft of niet I just don't love you no more. [CHORUS] Rain outside my window pouring down Wat nu, je bent weg, mijn schuld, het spijt me Feeling like a fool cause I let you down Now it's too late, to turn it around Het spijt me voor de tranen die ik je liet huilen Ik denk dat het deze keer echt vaarwel is Je maakte het duidelijk toen je zei I just don't love you no more [BRIDGE] Zeg die woorden niet, het is zo moeilijk Ze zetten mijn hele wereld op zijn kop Girl you caught me completely off guard On the night you said to me I just don't love you more. [CHORUS 2X] Rain outside my window pouring down What now, you gone, my fault, I'm sorry Feeling like a fool cause I let you down Now it's, too late, to turn it around Het spijt me voor de tranen die ik je liet huilen Ik denk dat het deze keer echt vaarwel is Je maakte het duidelijk toen je zei I just don't love you no more