Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: craig wayne boyd Songtekst: i walk the line

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: craig wayne boyd - i walk the line ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i walk the line? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van craig wayne boyd! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van craig wayne boyd en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i walk the line .

Origineel

I keep a close, close watch on this heart of mine I keep my eyes wide open all the time I keep the ends out for each tie that binds Because you're mine, I walk the line I find it very, very easy to be true 'Cause I find myself alone when each day is through Yes, I'll admit that I'm a fool for you Because you're mine, I walk the line I keep the ends out for those ties that binds Because you're mine, I walk the line

 

Vertaling

Ik hou dit hart van mij goed in de gaten Ik hou mijn ogen de hele tijd wijd open Ik hou de uiteinden uit voor elke band die bindt Omdat je van mij bent, bewandel ik de lijn Ik vind het erg, erg makkelijk om trouw te zijn Want ik vind mezelf alleen als elke dag voorbij is Ja, ik geef toe dat ik een dwaas voor je ben Omdat je van mij bent, bewandel ik de lijn Ik hou de uiteinden uit voor die banden die bindt Because you're mine, I walk the line