Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: craig wayne boyd Songtekst: take it easy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: craig wayne boyd - take it easy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take it easy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van craig wayne boyd! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van craig wayne boyd en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take it easy .

Origineel

Well I'm a runnin' down the road Tryin' to loosen my load I've got seven women on my mind Four that wanna own me Two that wanna stone me One says she's a friend of mine Take it easy, take it easy Don't let the sound of your own wheels Drive you crazy Lighten up while you still can Don't even try to understand Just find a place to make your stand And take it easy Well, I'm a standin' on a corner In Winslow, Arizona Such a fine sight to see It's a girl my Lord in a flat-bed Ford Slowin' down to take a look at me Come on, baby, don't say maybe I gotta know if your sweet love Is gonna save me We may lose and we may win Though we will never be here again So open up I'm climbin' in So take it easy Well, I'm a runnin' down the road Tryin' to loosen my load Got a world of trouble on my mind Lookin' for a lover Who won't blow my cover She's so hard to find Take it easy, take it easy Don't let the sound of your own wheels Make you crazy Come on baby, don't say maybe I gotta know if your sweet love Is gonna save me Oh we got it easy We oughta take it easy

 

Vertaling

Nou, ik ren over de weg Tryin' to los loose my load I've got seven women on my mind Vier die me willen bezitten Twee die me willen stenigen Eén zegt dat ze een vriendin van me is Rustig aan, rustig aan Laat het geluid van je eigen wielen je niet gek maken Ontspan je nu het nog kan Probeer het zelfs niet te begrijpen Zoek gewoon een plek om te staan En doe het rustig aan Nou, ik sta op een hoek In Winslow, Arizona Zo'n mooi gezicht om te zien It's a girl my Lord in een flat-bed Ford die afremt om naar me te kijken Kom op, schatje, zeg niet misschien Ik moet weten of jouw lieve liefde me zal redden We kunnen verliezen en we kunnen winnen Al zullen we hier nooit meer zijn Dus doe open, ik klim erin So take it easy Well, I'm a runnin' down the road Tryin' to loose my load Got a world of trouble on my mind Lookin' for a lover Who won't blow my cover Ze is zo moeilijk te vinden Take it easy, take it easy Laat het geluid van je eigen wielen je gek maken Kom op schatje, zeg niet misschien Ik moet weten of jouw zoete liefde me zal redden Oh we got it easy We oughta take it easy