Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: crash test dummies Songtekst: little secret

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: crash test dummies - little secret ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van little secret? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van crash test dummies! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van crash test dummies en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals little secret .

Origineel

Just don't tell the things you know Never show the things you see Let's keep this little secret with you and me Firste outside here with me I know it's night, but I can see - That's right, step out, take my hand And I'll help to make you understand Just don't tell the things you know Never show the things you see Let's keep this little secret with you and me Let's keep this little secret with you and me I like nights when there's no moon I like suckin' on snakebite wounds I like thinkin' bout you and me Twined up in the grass by the apple tree Just don't tell the things you know Never show the things you see Let's keep this little secret with you and me Let's keep this little secret with you and me Bite my lip and make it bleed My heart is running twice the speed If you wanna know just how I feel Listen to the sound of my spinnin' wheels Just don't tell the things you know Never show the things you see Let's keep this little secret with you and me Let's keep this little secret with you and me

 

Vertaling

Vertel gewoon niet wat je weet Laat nooit de dingen zien die je ziet Laten we dit kleine geheim voor u en mij bewaren Eerst buiten bij mij Ik weet dat het nacht is, maar ik kan zien - Dat klopt, stap uit, pak mijn hand En ik zal je helpen het te begrijpen Vertel gewoon niet wat je weet Laat nooit de dingen zien die je ziet Laten we dit kleine geheim voor u en mij bewaren Laten we dit kleine geheim voor u en mij bewaren Ik hou van nachten als er geen maan is Ik hou ervan op slangenbeetwonden te zuigen Ik denk graag aan jou en mij Samengebonden in het gras bij de appelboom Vertel gewoon niet wat je weet Laat nooit de dingen zien die je ziet Laten we dit kleine geheim voor u en mij bewaren Laten we dit kleine geheim voor u en mij bewaren Bijt op mijn lip en laat hem bloeden Mijn hart draait twee keer zo snel Als je wilt weten hoe ik me voel Luister naar het geluid van mijn draaiende wielen Vertel gewoon niet wat je weet Laat nooit de dingen zien die je ziet Laten we dit kleine geheim voor u en mij bewaren Laten we dit kleine geheim voor u en mij bewaren