Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cravin melon Songtekst: sweet tea

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cravin melon - sweet tea ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sweet tea? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cravin melon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cravin melon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sweet tea .

Origineel

If you find me sleepin' in the shade dear Will you promise to bring me all your sweetness All my plans are hangin' in the palms dear All my thoughts are lost in Pawley's interest Rock me gently the waves are softly rollin' Salty breezes blowin' through the screen dear Pour me some of your old fashioned magic I can hear you whispering in my ear Don't try to offer me anything What ites right down to baby Don't tempt me; I'm where I wanna be Cause on the eighth day, God made sweet tea Certain things in life I like to savor Watchin' clouds and waitin' on the rain If you ever question my behavior Just a taste will make you feel the same now Chorus We've known each other goin' on thirty years Seen a lot of joy; we've seen a lot of tears Still I wouldn't change a single thing That I did Cause we're here, yea.... Chorus x2

 

Vertaling

Als je me in de schaduw vindt slapen Beloof je me al je zoetheid te brengen Al mijn plannen hangen in de palmen schat Al mijn gedachten zijn verloren in Pawley's interesse Rock me zachtjes, de golven rollen zachtjes Zoute bries waait door het scherm, schat Geef me wat van je ouderwetse magie Ik hoor je fluisteren in mijn oor Probeer me niets aan te bieden Wat het is, baby Verleid me niet; Ik ben waar ik wil zijn Op de achtste dag maakte God zoete thee Bepaalde dingen in het leven geniet ik graag Kijk naar wolken en wacht op de regen Als je ooit mijn gedrag in twijfel trekt Alleen een voorproefje geeft je nu hetzelfde gevoel Refrein We kennen elkaar al dertig jaar Veel vreugde gezien; we hebben veel tranen gezien Toch zou ik niets willen veranderen Dat ik deed Omdat we hier zijn, ja Refrein x2