Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: craving theo Songtekst: sky

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: craving theo - sky ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sky? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van craving theo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van craving theo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sky .

Origineel

I can sense this feelinging over me Kind of scary, please tell me what it might be Starting to feel a little distant now Wonder why it's time to leave this place Reach out touch the sky Reach out touch the sky Touch the sky Can you understand confusion? All I wanted to know Is what's about to happen to me Now it's time to go Reach out touch the sky Reach out touch the sky Touch the sky Listen closely what I tell you A secret about a time long ago Life's made for one reason, Now it's time to go Reach out touch the sky Reach out touch the sky Touch the sky Reach out touch the sky Reach out touch the sky Touch the sky [Repeat: x4]

 

Vertaling

Ik voel dit gevoel over mij heen Een beetje eng, vertel me alsjeblieft wat het zou kunnen zijn Ik begin me nu een beetje afstandelijk te voelen Vraag me af waarom het tijd is om deze plek te verlaten Reik naar buiten, raak de lucht aan Reik naar buiten, raak de lucht aan Raak de lucht aan Kunt u verwarring begrijpen? Alles wat ik wilde weten Staat mij te gebeuren Nu is het tijd om te gaan Reik naar buiten, raak de lucht aan Reik naar buiten, raak de lucht aan Raak de lucht aan Luister aandachtig wat ik je vertel Een geheim lang geleden Het leven is gemaakt om één reden, Nu is het tijd om te gaan Reik naar buiten, raak de lucht aan Reik naar buiten, raak de lucht aan Raak de lucht aan Reik naar buiten, raak de lucht aan Reik naar buiten, raak de lucht aan Raak de lucht aan [Herhaal: x4]