Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: crduan xshadows Songtekst: helen nothing left but me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: crduan xshadows - helen nothing left but me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van helen nothing left but me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van crduan xshadows! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van crduan xshadows en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals helen nothing left but me .

Origineel

The sounds of yesterday still echo in my head Distant conflicts unresolved We were young once, and in love "Nothing was more real" More real to me Fools for lovers, children are in petty circumstance Like razors seen more clearly now Watching from the outside looking down I feel so helpless I see angels trapped beneath the ice And strangers in my bed at night Cloudy skies to cover up the feelings buried in the dark Helen, i think you understand The night is silent in your hands I've given everything I have And when its gone There's nothing left but me "Sadness whispers her condolences For the greatest tragedy of all is love lost But the greatest virtue belongs to those who will give everything to love again It is a test" I don't think its fair to blame each other For the happiness we sought but didn't find Gibron's words I heard in angel's sighs Too young to understand But I pause as we grow between the lines And if the walls of our communion fall to nothingness How wrong the dreamers would be But I won't accept it, I won't give up World be damned, for love is hard And this time... This time... I'm not running away I see angels trapped beneath the ice And strangers in my bed at night Cloudy skies to cover up the feelings buried in the dark Helen, i think you understand The night is silent in your hands I've given everything I have And when its gone There's nothing left I see angels trapped beneath the ice And strangers in my bed at night Cloudy skies to cover up the feelings buried in the dark Helen, i think you understand The night is silent in your hands I've given everything I have And when its gone There's nothing left but me "There is always hope, and the strongest and the bravest will always keep it close to them For if you surrender hope, then love was right to leave you" I see angels trapped beneath the ice And strangers in my bed at night Cloudy skies to cover up the feelings buried in the dark Helen, i think you understand The night is silent in your hands I've given everything I have And when its gone There's nothing left I see angels trapped beneath the ice And strangers in my bed at night Cloudy skies to cover up the feelings buried in the dark Helen, i think you understand The night is silent in your hands I've given everything I have And when its gone There's nothing left but me

 

Vertaling

De geluiden van gisteren echoën nog na in mijn hoofd Onopgeloste conflicten in de verte Ooit waren we jong en verliefd "Niets was zo echt" Meer echt voor mij Dwazen voor minnaars, kinderen zijn in kleingeestige omstandigheden Als scheermessen die nu duidelijker te zien zijn Kijkend van buiten naar beneden Ik voel me zo hulpeloos Ik zie engelen gevangen onder het ijs En vreemden in mijn bed 's nachts Bewolkte luchten om de gevoelens te bedekken die in het donker begraven liggen Helen, ik denk dat je het begrijpt De nacht is stil in jouw handen Ik heb alles gegeven wat ik heb En als het weg is is er niets meer over dan ik "Droefheid fluistert haar condoleances Want de grootste tragedie van allemaal is verloren liefde Maar de grootste deugd behoort toe aan hen die alles zullen geven om weer lief te hebben Het is een test. Ik denk niet dat het eerlijk is om elkaar de schuld te geven voor het geluk dat we zochten maar niet vonden. Gibrons woorden hoorde ik in de zuchten van engelen Te jong om te begrijpen Maar ik pauzeer terwijl we groeien tussen de regels En als de muren van onze gemeenschap in het niets vallen Hoe fout zouden de dromers zijn Maar ik zal het niet accepteren, ik zal niet opgeven De wereld is verdoemd, want liefde is hard En deze keer... deze keer... Loop ik niet weg. Ik zie engelen gevangen onder het ijs En vreemden in mijn bed 's nachts Bewolkte luchten om de gevoelens te bedekken die in het donker begraven liggen. Helen, ik denk dat je het begrijpt. De nacht is stil in jouw handen Ik heb alles gegeven wat ik heb En als het weg is is er niets meer over Ik zie engelen gevangen onder het ijs En vreemden in mijn bed 's nachts Bewolkte luchten om de gevoelens te bedekken die in het donker begraven liggen Helen, ik denk dat je het begrijpt. De nacht is stil in jouw handen Ik heb alles gegeven wat ik heb En als het weg is is er niets meer over dan ik "Er is altijd hoop, en de sterkste en dapperste zullen het altijd dicht bij zich houden Want als je de hoop opgeeft, had de liefde gelijk je te verlaten. Ik zie engelen gevangen onder het ijs En vreemden in mijn bed 's nachts Bewolkte luchten om de gevoelens te bedekken die in het donker begraven liggen. Helen, ik denk dat je het begrijpt. De nacht is stil in jouw handen. Ik heb alles gegeven wat ik heb En als het weg is is er niets meer over Ik zie engelen gevangen onder het ijs En vreemden in mijn bed 's nachts Bewolkte luchten om de gevoelens te bedekken die in het donker begraven liggen Helen, ik denk dat je het begrijpt. De nacht is stil in jouw handen Ik heb alles gegeven wat ik heb En als het weg is is er niets meer over dan ik