Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: crduan xshadows Songtekst: my world

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: crduan xshadows - my world ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my world? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van crduan xshadows! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van crduan xshadows en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my world .

Origineel

This room is screaming emptiness silence breaks the air it leaves me lying on the floor it leaves me dying there crawling through the trenches you stand behind each door blood sweat muddy water up against the crashing shore Take my hand, its my world understand we'll make it real play with me in my world all of this is my world black fire rising higher it breaks across the line there's hell to pay and we'll pay all day because the fire's mine

 

Vertaling

Deze kamer schreeuwt leegte stilte breekt de lucht het laat me liggen op de vloer het laat me daar sterven kruipend door de loopgraven jij staat achter elke deur bloed zweet modderig water tegen de kust aan pak mijn hand, dit is mijn wereld begrijp dat we het echt zullen maken speel met mij in mijn wereld dit alles is mijn wereld zwart vuur stijgt hoger het breekt over de lijn there's hell to pay and we'll pay all day omdat het vuur van mij is