Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: creamydk Songtekst: help im a fish

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: creamydk - help im a fish ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van help im a fish? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van creamydk! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van creamydk en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals help im a fish .

Origineel

I'm a little yellow fish ... (yellow fish yellow fish yellow fish yellow fish) (*giggle*) I'm a little yellow fish ... (yellow fish yellow fish yellow fish yellow fish) CHORUS I'm a little yellow fish in the deep blue sea, Won't somebody help me! I'm a little yellow fish in the deep blue sea, Won't somebody save me! (save me... save me...) Do you wanna know how living is beneath the waves? Do you wanna know how everything I knew was changed? It wasn't such a big commotion, I just had a drop of magic potion. And with a wriggle... a twist... a splash... and a splish... I was a FISH! Help me...!! CHORUS Do you wanna take a whalebus - wanna meet a stupid shark? Do you wanna ride a seahorse or hide in an oyster park? It isn't such a big commotion, All you need is magic potion. And with a wriggle... a twist... a splash... and a splish... You're a FISH! Help me...!! CHORUS I'm a little yellow fish in the deep blue sea, Won't somebody help me! I'm a little yellow fish in the deep blue sea, Won't somebody save me! (save me... save me...) Help me, help me I need a remedy - help me, help me (help me - help me) Help me, help me I need a remedy - help me, help me (help me - help me...) Life is strange at the bottom of the ocean You won't believe the things you see Stay ashore, don't give in to notions If you don't wanna be like me... I'm a little yellow fish in the deep blue sea, Won't somebody help me! (help me) I'm a little yellow fish in the deep blue sea, (deep blue sea) Won't somebody save me! (Somebody heaalllpp mee!) A little yellow fish in the deep blue sea, (a little yellow fish in the deep blue sea) ...Won't somebody save me!

 

Vertaling

Ik ben een kleine gele vis ... (geel visje geel visje geel visje geel visje) (*giggle*) Ik ben een klein geel visje... (geel visje geel visje geel visje geel visje) CHORUS Ik ben een klein geel visje in de diepe blauwe zee, Kan iemand me helpen? Ik ben een kleine gele vis in de diepe blauwe zee, Wil niet iemand mij redden! (red me... red me...) Wil je weten hoe het leven is onder de golven? Wil je weten hoe alles wat ik kende is veranderd? Het was niet zo'n grote commotie, Ik had gewoon een druppel toverdrank. En met een kronkel... een draai... een plons... en een plons... was ik een VIS! Help me. CHORUS Wil je met een walvisbus mee? Wil je een stomme haai ontmoeten? Wil je op een zeepaardje rijden of je verstoppen in een oesterpark? Het is niet zo'n grote commotie, Alles wat je nodig hebt is een toverdrankje. En met een kronkel... een draai... een plons... en een plons... Je bent een VIS! Help me. CHORUS Ik ben een klein geel visje in de diepe blauwe zee, Kan iemand me helpen ? Ik ben een klein geel visje in de diepblauwe zee, Kan niemand me redden? (red mij... red mij...) Help me, help me ik heb een remedie nodig - help me, help me (help me - help me) Help me, help me ik heb een remedie nodig - help me, help me (help me - help me...) Het leven is vreemd op de bodem van de oceaan Je zult de dingen die je ziet niet geloven Blijf aan wal, geef niet toe aan begrippen Als je niet zoals mij wilt zijn... Ik ben een kleine gele vis in de diepe blauwe zee, Kan iemand me helpen! (help me) Ik ben een kleine gele vis in de diepblauwe zee, (diep blauwe zee) Wil niet iemand mij redden! (Somebody heaalllpp me!) Een kleine gele vis in de diepblauwe zee, (een klein geel visje in de diepblauwe zee) ...Wil niet iemand mij redden!