Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: creatures Songtekst: i was me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: creatures - i was me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i was me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van creatures! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van creatures en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i was me .

Origineel

I can't tell how it all first began Just a face at a window familiar So I walked up to see that I was wrong That's when I first asked if I was me Same lips, same hair, the same stare When she laughed she was sipping my favorite drink With a friend I had known since my birth It's not fair I was me, not she Everywhere that I go I see me In a life that I had not long ago I'm not recognized or heard but I swear I was me, I was me, I was me I walk through the dawn in a daze Same lips, same hair, the same stare It's on the tip of my tongue, oh, oh, yeah I swear I was me

 

Vertaling

Ik kan niet zeggen hoe het allemaal begon Gewoon een bekend gezicht bij een raam Dus liep ik naar boven om te zien dat ik het mis had Dat is wanneer ik voor het eerst vroeg of ik mezelf was Dezelfde lippen, hetzelfde haar, dezelfde blik. Toen ze lachte nipte ze aan mijn favoriete drankje Met een vriend die ik sinds mijn geboorte ken. Het is niet eerlijk. Ik was mij, niet zij Overal waar ik ga zie ik mezelf In een leven dat ik nog niet zo lang geleden had Ik word niet herkend of gehoord maar ik zweer Ik was mij, ik was mij, ik was mij Ik loop door de dageraad in een roes Dezelfde lippen, hetzelfde haar, dezelfde blik Het ligt op het puntje van mijn tong, oh, oh, ja Ik zweer dat ik mij was