Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: creed Songtekst: to whom it may concern

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: creed - to whom it may concern ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van to whom it may concern? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van creed! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van creed en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals to whom it may concern .

Origineel

Oh, I didn't mean to yell. But sometimes I get beside myself. And oh, I didn't mean to rush you. But time keeps pushing so much. Oh, time keeps pushing so much. Your eyes stare at me in the dark. And I hope those eyes. Don't steal my freedom. My freedom. Oh, If I didn't give it all. When I stood you made me crawl. And oh, if you never heard the song. Then I could still hide down behind the wall. Then I could still hide down behind the wall. Your eyes stare at me in the dark. And I hope those eyes. Don't steal my freedom. My freedom. And I hope those eyes. Don't steal my freedom. My freedom. Said eyes, those eyes. I said don't steal my freedom. Your eyes stare at me in the dark. And I hope those eyes. Don't steal my freedom. My freedom. Oh, my freedom. Your eyes stare at me in the dark. And I hope those eyes. Don't steal my freedom. My freedom. Oh, my freedom. Said eyes, those eyes. Said eyes, those eyes. I said don't steal my freedom

 

Vertaling

Oh, ik wilde niet schreeuwen. Maar soms ben ik buiten mezelf. En oh, ik wilde je niet opjagen. Maar de tijd dringt zo hard aan. Oh, de tijd dringt zo hard. Je ogen staren me aan in het donker. En ik hoop dat die ogen. Niet mijn vrijheid stelen. Mijn vrijheid. Oh, Als ik niet alles heb gegeven. Toen ik stond liet je me kruipen. En oh, als je nooit het lied hoorde. Dan kon ik me nog steeds verstoppen achter de muur. Dan kon ik me nog steeds verstoppen achter de muur. Je ogen staren me aan in het donker. En ik hoop dat die ogen. Niet mijn vrijheid stelen. Mijn vrijheid. En ik hoop dat die ogen. Niet mijn vrijheid stelen. Mijn vrijheid. Ik zei ogen, die ogen. Ik zei, steel mijn vrijheid niet. Je ogen staren me aan in het donker. En ik hoop dat die ogen. Steel mijn vrijheid niet. Mijn vrijheid. Oh, mijn vrijheid. Je ogen staren me aan in het donker. En ik hoop dat die ogen. Steel mijn vrijheid niet. Mijn vrijheid. Oh, mijn vrijheid. Die ogen, die ogen. Zei ogen, die ogen. Ik zei, steel mijn vrijheid niet.