Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: creedence clearwater revival Songtekst: green river

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: creedence clearwater revival - green river ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van green river? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van creedence clearwater revival! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van creedence clearwater revival en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals green river .

Origineel

Well, take me back down where cool water flow, yeh Let me remember things I love Stoppin' at the log where catfish bite, Walkin' along the river road at night, Barefoot girls dancin' in the moonlight I can hear the bull frog callin' me Wonder if my rope's still hangin' to the tree Love to kick my feet way down the shallow water, Shoe fly, dragon fly, get back t your mother Pick up a flat rock, skip it across Green River Up at Cody's camp I spent my days, oh, With flat car riders and cross-tie walkers Old Cody, Junior took me over, Said, you're gonna find the world is smouldrin' An' if you get loste on home to Green River Well,e home

 

Vertaling

Breng me terug naar beneden waar het koele water stroomt, ja Laat me dingen onthouden waar ik van hou Stoppen bij het logboek waar meervallen bijten, 'S Nachts langs de rivierweg wandelen, Meisjes op blote voeten die dansen in het maanlicht Ik hoor de stierenkikker mij roepen Vraag me af of mijn touw nog steeds aan de boom hangt Graag met mijn voeten het ondiepe water in trappen, Schoenvlieg, drakenvlieg, ga terug naar je moeder Pak een platte rots op en sla deze over Green River over In Cody's kamp bracht ik mijn dagen door, oh, Met platte autorijders en cross-tie wandelaars Old Cody, Junior nam me over, Je zult ontdekken dat de wereld smolt Een 'als je verdwaald raakt op de thuisbasis van Green River Nou, e thuis