Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: creedence clearwater revival Songtekst: porterville

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: creedence clearwater revival - porterville ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van porterville? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van creedence clearwater revival! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van creedence clearwater revival en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals porterville .

Origineel

It's been an awful long time since I been home, But you won't catch me goin' back down there alone. Things they said when I was young are quite enough to get me hung. I don't care! I don't care! They came and took my dad away to serve some time, But it was me that paid the debt he left behind. Folks said I was full of sin, because I was the next of kin. I don't care! I don't care! Oo-oo-oo-oo-oo-oo-oo-oo! I don't care! I don't care! Folks were out one night to put me up a fence, And you can guess that I've been runnin' ever since. Ain't no one that's 'bout to help, and I'll keep on, I tell myself. I don't care! I don't care! I don't care! I don't care! I don't care! I don't care! Ain't no one that's 'bout to help, And I'll keep on, I tell myself. I don't care! I don't care! I don't care! I don't care! I don't care! I don't care! I don't care! I don't care! I don't care! I don't care!

 

Vertaling

Het is vreselijk lang geleden dat ik thuis ben geweest, Maar je zult me ??niet alleen daar terug zien gaan. Dingen die ze zeiden toen ik jong was, zijn voldoende om me opgehangen te krijgen. Kan me niet schelen! Kan me niet schelen! Ze kwamen en namen mijn vader mee om enige tijd te dienen, Maar ik betaalde de schuld die hij achterliet. Mensen zeiden dat ik vol zonde was, omdat ik de naaste familie was. Kan me niet schelen! Kan me niet schelen! Oo-oo-oo-oo-oo-oo-oo-oo! Kan me niet schelen! Kan me niet schelen! Mensen waren op een avond buiten om me op een hek te zetten, En je kunt wel raden dat ik sindsdien aan het rennen ben. Er is niemand die gaat helpen, en ik zal doorgaan, zeg ik tegen mezelf. Kan me niet schelen! Kan me niet schelen! Kan me niet schelen! Kan me niet schelen! Kan me niet schelen! Kan me niet schelen! Er is niemand die gaat helpen, En ik ga door, zeg ik tegen mezelf. Kan me niet schelen! Kan me niet schelen! Kan me niet schelen! Kan me niet schelen! Kan me niet schelen! Kan me niet schelen! Kan me niet schelen! Kan me niet schelen! Kan me niet schelen! Kan me niet schelen!