Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cris cab Songtekst: all i need is you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cris cab - all i need is you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all i need is you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cris cab! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cris cab en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all i need is you .

Origineel

Whenever you need me, I'll come back to you She's coming up on the corner She had the light blue eyes and a yellow dress That kind of girl that you wanted Back when Biggy was a lover and Obama smoke cigarettes And every time she saw me I felt the chemical deep inside And now she got to know me, I told her every word on my mind I told you I will wait short time I'll give you all the stars that shine Now is something that you know Whenever you need me, I'll come back to you I've got everything I want right now All I need is you All I need is you Get that freaky in the morning I love the way you put it on me so I won't forget And all day you know I wanted Got me speeding right back in another day I love the way you love me, you're the only one And you don't got to worry cuz I got you forever Whenever you need me, I'll come back to you I've got everything I want right now But all I need is you So let me tell you what I wanna do I could take this higher than the mountain Build the shelter of above up the falling rain And every time you lead in my lovin' I could put you in position that you can't explain I wanna say you're the reason that the sun rise each and every season Just call my name and I'll be there Whenever you need me, I'll come back to you I've got everything I want right now But all I need is you Whenever you need me, I'll come back to you I've got everything I want right now But all I need is you But all I need is you You're everything I ever needed All I need is you You're everything I ever wanted All I need is you I look into you're your eyes, I need that Cuz all I need is you You're everything I ever wanted All I need is you All I need is you All I need is you

 

Vertaling

Wanneer je me nodig hebt, kom ik naar je terug. Ze komt op de hoek Ze had lichtblauwe ogen en een gele jurk Dat soort meisje dat je wilde Toen Biggy nog een minnaar was en Obama sigaretten rookte En elke keer als ze me zag, voelde ik de chemische stof diep van binnen En nu heeft ze me leren kennen. Ik heb haar alles verteld wat ik dacht. I told you I will wait short time Ik geef je alle sterren die schijnen Nu is iets dat je weet Wanneer je me nodig hebt, kom ik naar je terug Ik heb alles wat ik wil op dit moment Alles wat ik nodig heb, ben jij Alles wat ik nodig heb, ben jij Krijg die freaky in de ochtend Ik hou van de manier waarop je het me aandoet zodat ik het niet vergeet And all day you know I wanted Got me speeding right back in another day I love the way you love me, you're the only one En je hoeft je geen zorgen te maken, want ik heb je voor altijd Wanneer je me nodig hebt, kom ik naar je terug Ik heb alles wat ik wil op dit moment Maar alles wat ik nodig heb, ben jij Dus laat me je vertellen wat ik wil doen Ik kan dit hoger nemen dan de berg Bouw de beschutting van boven op de vallende regen And every time you lead in my lovin' I could put you in position that you can't explain Ik wil zeggen dat jij de reden bent dat de zon elk seizoen opkomt Just call my name and I'll be there Whenever you need me, I'll come back to you Ik heb alles wat ik wil op dit moment But all I need is you Whenever you need me, I'll come back to you Ik heb alles wat ik wil op dit moment But all I need is you But all I need is you Jij bent alles wat ik ooit nodig had Alles wat ik nodig heb ben jij Jij bent alles wat ik ooit heb gewild Alles wat ik nodig heb, ben jij Ik kijk in je ogen, dat heb ik nodig Cuz all I need is you You're everything I ever wanted All I need is you All I need is you All I need is you