Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cristiano araujo Songtekst: gostoso sentimento (com leonardo)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cristiano araujo - gostoso sentimento (com leonardo) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gostoso sentimento (com leonardo)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cristiano araujo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cristiano araujo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gostoso sentimento (com leonardo) .

Origineel

Eu preciso falar sério com você. Eu preciso lhe entregar a minha vida. Eu preciso ter um jeito de te ver na minha frente. Eu preciso ter mais tempo com você. O meu corpo necessita desse amor. Quero ter essa emoção, sentir o teu calor. Fazer de você minha vida, meu gostoso sentimento. Ah! Eu quero conhecer você por dentro. Me dê por favor uma chance. Quem sabe com jeito eu alcance. A sua emoção. Quem sabe eu até seja o dono. Do seu coração. Se entregue de vez, vem comigo. Esquece esse jeito bandido de sentir prazer. Preciso fazer do meu jeito amor com você. Amor com você, amor com você

 

Vertaling

Ik moet serieus met je worden. Ik moet je mijn leven geven. Ik moet een manier hebben om je voor me te zien. Ik moet meer tijd met je hebben. Mijn lichaam heeft die liefde nodig. Ik wil die sensatie, jouw warmte voelen. Maak je mijn leven, mijn heerlijke gevoel. Ah! Ik wil je van binnenuit leren kennen. Geef me alstublieft een kans. Wie weet, misschien, met wat vaardigheid, zal ik het bereiken. Jouw emotie. Misschien word ik zelfs wel de eigenaar. van je hart. Geef jezelf over, kom met me mee. Vergeet deze bandietenmanier van plezier voelen. Ik moet met je vrijen op mijn eigen manier. Liefde met jou, liefde met jou