Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: crosby nash Songtekst: fieldworker

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: crosby nash - fieldworker ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fieldworker? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van crosby nash! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van crosby nash en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fieldworker .

Origineel

Digging in your fields Pulling up your food No matter how I feel, don't do me no good "Treat me like a human," is all I got to say The man that I am working for won't let me get away I came across your border just to work for you I give you all I've got to give What more can I do? Don't give me law and order Tell me to stick around While standing in the picket line you try and shoot me down down I came to your country to work on the land Watching the seeds as they die in the sand Fighting for your freedom with a hoe in your hand Fieldworker, fieldworker Digging in your fields Pulling up your food No matter how I feel, don't do me no good. "Treat me like a human," is all I got to say The man that I am working for won't let me get away

 

Vertaling

Graven in jullie velden Je eten oprapen Het maakt niet uit hoe ik me voel, het doet me geen goed "Behandel me als een mens," is alles wat ik te zeggen heb. De man voor wie ik werk, laat me niet ontsnappen. Ik ben over je grens gekomen om voor je te werken Ik geef je alles wat ik te geven heb Wat kan ik nog meer doen? Geef me geen wet en orde. Zeg me dat ik hier moet blijven Terwijl ik in de piketpaal sta probeer je me neer te schieten Ik kwam naar jullie land om op het land te werken. Om de zaden te zien sterven in het zand Vechtend voor je vrijheid met een schoffel in je hand Veldwerker, veldwerker Gravend in jullie velden Je eten oprapend Het maakt niet uit hoe ik me voel, het doet me geen goed. "Behandel me als een mens," is alles wat ik te zeggen heb. De man voor wie ik werk, laat me niet ontsnappen.