Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cross canadian ragweed Songtekst: constantly

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cross canadian ragweed - constantly ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van constantly? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cross canadian ragweed! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cross canadian ragweed en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals constantly .

Origineel

She's got that certain thing about her Sometimes it drops me to my knees Sometimes it makes it hard to love her But I always come around and see Chorus: Hey lady, I'm nothin' without you Hey baby, you're nothin' without me We got it constantly One look from her eyes gets me thinkin' What the hell could I have done this time But it's love that I mistake for anger The woman drives me outta my mind (Repeat Chorus) Can't wrap my mind around her leavin' If she did they'd surely find me gone Tons of heartache upon piles of grieving Not a chance in hell I could carry on (Repeat Chorus) She's got that certain thing about her

 

Vertaling

Ze heeft dat bepaalde ding over haar Soms laat het me op mijn knieën vallen Soms maakt het me moeilijk om van haar te houden But I always come around and see Refrein: Hey lady, I'm nothin' without you Hey baby, you're nothin' without me We got it constantly One look from her eyes gets me thinkin' What the hell could I have done this time But it's love that I mistake for anger The woman drives me outta my mind (Herhaal refrein) Can't wrap my mind around her leavin' If she'd did they'd surely find me gone Tonnen hartzeer op stapels van rouw Not a chance in hell I could carry on (Herhaal refrein) She's got that certain thing about her