Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cross canadian ragweed Songtekst: highway 377

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cross canadian ragweed - highway 377 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van highway 377? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cross canadian ragweed! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cross canadian ragweed en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals highway 377 .

Origineel

the devil's got a hot rod Ford JESUS got a brand new Cadillac The devil he sent me off the road Sent me 60 feet below JESUS turned around and he came back I heard the tires scream on that Cadillac The devil he ain't got no clue Jesus got his eyes on you The devil ha made me crash my ride I got JESUS on my side JESUS on my side You see he was driving that ragtop right in back of me The devil with his evil grin JESUS with his healing hands The devil he just sits and smiles JESUS wipes the blood from my eyes JESUS with his healing hands He picks me up and holds me where I stand That devil he won't get too far JESUS let me drive his car We drove him off that Seminole Bridge Back to hell you son of a bitch JESUS and me we made that Cadillac yell We sent that demon screamin' back to hell

 

Vertaling

de duivel heeft een hot rod Ford JEZUS heeft een gloednieuwe Cadillac De duivel stuurde me van de weg Stuurde me 60 voet naar beneden JEZUS draaide zich om en kwam terug. Ik hoorde de banden van die Cadillac gillen. De duivel heeft geen idee. Jezus heeft zijn ogen op jou gericht De duivel heeft me in de prak gereden Ik heb Jezus aan mijn zijde. Jezus aan mijn kant. Zie je, hij reed in die ragtop recht achter me De duivel met zijn kwade grijns JEZUS met zijn helende handen De duivel zit gewoon en lacht JEZUS veegt het bloed uit mijn ogen JEZUS met zijn helende handen Hij pakt me op en houdt me waar ik sta Die duivel zal niet ver komen JEZUS liet me zijn auto besturen. We reden hem van die Seminole Bridge Terug naar de hel, jij hoerenzoon JEZUS en ik hebben die Cadillac laten gillen We stuurden die demon schreeuwend terug naar de hel