Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: crosses Songtekst: death bell

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: crosses - death bell ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van death bell? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van crosses! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van crosses en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals death bell .

Origineel

I can live inside your golden gates I fell into another state High inside your all is left I give into you all the way I follow you into the light I follow you into the light I can live inside your golden gates I fell into another state High inside your holiness I give into you all the way I follow you into the light I follow you into the light

 

Vertaling

Ik kan binnen je gouden poorten leven Ik viel in een andere staat Hoog in je is alles over Ik geef helemaal aan je Ik volg je naar het licht Ik volg je naar het licht Ik kan binnen je gouden poorten leven Ik viel in een andere staat Hoog in je heiligheid Ik geef helemaal aan je Ik volg je naar het licht Ik volg je naar het licht