Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: crowbar Songtekst: existence is punishment

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: crowbar - existence is punishment ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van existence is punishment? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van crowbar! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van crowbar en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals existence is punishment .

Origineel

I gave my heart and soul to you my friend You let me fall If you could only see what's in my heart You'd take my hand I've lived this life as a man would do Why's it so hard to find the truth? My faith is strong within myself I bleed of pride Inside I won't forgive You can't take it back now It's to hard to swallow No words No conviction I've found the truth inside myself But I am still doing time Opened my eyes to what is real This world is hard It's cold It's agony

 

Vertaling

Ik gaf mijn hart en ziel aan jou mijn vriend Je liet me vallen Als je alleen maar kon zien wat er in mijn hart zit zou je mijn hand nemen Ik heb dit leven geleefd zoals een man zou doen Waarom is het zo moeilijk om de waarheid te vinden? Mijn geloof is sterk in mezelf Ik bloed van trots Binnenin Ik zal niet vergeven Je kunt het nu niet meer terugnemen. Het is te moeilijk om te slikken Geen woorden. Geen overtuiging. Ik heb de waarheid in mezelf gevonden Maar ik moet nog steeds zitten Ik heb mijn ogen geopend voor wat echt is. Deze wereld is hard Het is koud. Het is een kwelling.