Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: crowbar Songtekst: let me mourn

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: crowbar - let me mourn ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let me mourn? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van crowbar! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van crowbar en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let me mourn .

Origineel

I'm not alone In times of sorrow Through grace from God I'll see tomorrow Still standing strong I built this shrine With bones of those lost They had a dream But life was their cost Leave me alive Walking this earth It's hard to lose this anger Their names I curse Why'd they choose a dark path? They chose a dark path Which leads to nothing good They helped to build this shrine Where once an ancient stood Nothing stands there now but bones! They're not alive Not on this earth I cannot lose this anger Their names I curse They chose a dark path... The path that leads to nothing good... No! And as I mourn this shrine It's just their bones that stand there Let me mourn!

 

Vertaling

Ik ben niet alleen In tijden van verdriet Door genade van God zal ik morgen zien Nog steeds sterk Ik bouwde dit heiligdom Met beenderen van hen die verloren zijn Zij hadden een droom Maar het leven was hun prijs Laat me in leven Wandelend op deze aarde Het is moeilijk om deze woede te verliezen Hun namen vervloek ik Waarom kozen ze een duister pad? Ze kozen een duister pad Dat leidt naar niets goeds Zij hielpen dit heiligdom bouwen. Waar eens een oude stond. Nu staan er alleen nog botten. Ze leven niet meer. Niet op deze aarde. Ik kan deze woede niet verliezen Hun namen vervloek ik Ze kozen een duister pad... Het pad dat naar niets goeds leidt... Nee! En terwijl ik rouw om dit heiligdom Het zijn enkel hun botten die daar staan Laat me rouwen.