Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: crowded house Songtekst: my telly's gone bung

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: crowded house - my telly's gone bung ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my telly's gone bung? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van crowded house! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van crowded house en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my telly's gone bung .

Origineel

My telly's gone bung. What am I to do about the ABC. My telly's gone bung. What am I to do about my predicament. My telly's gone bung. I plugged it it in and it turned me off again. I've waited up for you. To come alive and bring some truth back to me yeah. Cos I'm where I wanna be in front of my TV. My telly's gone bung. What am I to do about Kylie & Jason now. My telly's gone bung. I don't really care for their predicament. I've waited up for you. To come alive and bring some truth back to me yeah. Cos I'm where I wanna be in front of my TV. If it was up to me. I'd let these people see. What people do. I've been watching you too. I've waited up for you. To come alive and bring some truth back to me yeah. Cos I'm where I wanna be in front of my TV. If it was up to me. I would let these lovely people see. If it was up to me. If it was up to me. If it was up to me. If it was up to me. If it was up to me

 

Vertaling

Mijn TV is kapot. Wat moet ik doen aan de ABC. Mijn TV is kapot. Wat moet ik doen aan mijn hachelijke situatie. Mijn TV is kapot. Ik stopte het in het stopcontact en het zette me weer uit. Ik heb op je gewacht. Om tot leven te komen en wat waarheid naar me terug te brengen, ja. Want ik ben waar ik wil zijn, voor mijn TV. Mijn TV is kapot. Wat moet ik nu doen met Kylie en Jason. Mijn TV is kapot. Ik geef niet echt om hun hachelijke situatie. Ik heb op je gewacht. Om tot leven te komen en wat waarheid naar me terug te brengen, ja. Want ik ben waar ik wil zijn, voor mijn TV. Als het aan mij lag. zou ik deze mensen laten zien. Wat mensen doen. Ik heb jou ook in de gaten gehouden. Ik heb op je gewacht. Om tot leven te komen en wat waarheid naar me terug te brengen, ja. Want ik ben waar ik wil zijn, voor mijn TV. Als het aan mij lag. zou ik het deze lieve mensen laten zien. Als het aan mij lag. Als het aan mij lag. Als het aan mij lag. Als het aan mij lag. Als het aan mij lag...