Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: crown of thorns Songtekst: godless

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: crown of thorns - godless ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van godless? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van crown of thorns! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van crown of thorns en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals godless .

Origineel

Join me through a path of life when a dream bes reality Your dark dreams / Your agony are far beyond your sanity The cold wind / dries my blood The blood that I gave for an eternal life Defeated by the memories that haunted my sadistic mind Follow me into my darkest desires and follow me into my grave Follow me to my holiest phantasm that shows that I'm insane I depict you / my idol for a place in your kingdom Your holy words I adorate when you destroy what I create Darkness will fall on you at the day, the day you die Now you leave this mortal life to your stupid desired lie Follow me into my darkest desires and follow me into my grave Follow me to my holiest phantasm that shows that I'm insane They showed me all the lusts that I so desired if their god was the only god I admired I am godless... At the holy altar my life fades away Now I realize I'm just one without god Without god...

 

Vertaling

Doe met me mee via een levensweg als een droom naast realiteit Je duistere dromen / je lijdensweg zijn ver boven uw gezond verstand De koude wind / droogt mijn bloed Het bloed dat ik gaf voor een eeuwig leven Verslagen door de herinneringen dat kwelde mijn sadistische geest Volg me in mijn donkerste verlangens en volg mij in mijn graf Volg mij naar mijn heiligste fantasie dat laat zien dat ik gek ben Ik beeld jou / mijn idool af voor een plek in je koninkrijk Uw heilige woorden aanbid ik als je vernietigt wat ik creëer De duisternis zal op je vallen op de dag, de dag dat je sterft Nu verlaat je dit sterfelijke leven naar je domme gewenste leugen Volg me in mijn donkerste verlangens en volg mij in mijn graf Volg mij naar mijn heiligste fantasie dat laat zien dat ik gek ben Ze lieten me alle lusten zien die ik zo graag wilde als hun god de enige god was die ik bewonderde Ik ben goddeloos ... Bij het heilige altaar mijn leven vervaagt Nu realiseer ik me Ik ben er maar één zonder god Zonder god ...