Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: crown the empire Songtekst: are you coming with me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: crown the empire - are you coming with me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van are you coming with me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van crown the empire! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van crown the empire en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals are you coming with me .

Origineel

We know now that in the early years of the twentieth century, This world was being watched closely By intelligences greater than man's and yet as mortal as his own Did I find the blood inside my bones Reaching out into the great unknown? What a life, what a fucked up love we hold Polarized by what we can't control We have the chance to realize Are we the stars, or just the sky? We have the chance to find our eyes So are you coming with me? I'll go, whoa, hey hey hey I'll go, whoa, hey hey hey When you find the dust behind the sun You're alive, but so misunderstood We're so afraid to change our minds Are we the shark or just the prize No I'm not afraid to open wide So are you coming with me? I'll go, whoa, hey hey hey I'll go, whoa, hey hey hey Climb the sky or cauterize (or cauterize) Golden eyes are better blind (are better blind) I don't know what I'm meant to see, meant to see So I'll just hold my breath, and wait for gravity We don't know what we're meant to see, meant to see So we'll just hold our breath We don't know what we're meant to see, meant to see So we'll just hold our breath So we'll just hold our breath Now are you coming with me? I'll go, whoa, okay I'll go, whoa Climb the sky or cauterize (or cauterize) Golden eyes are better blind (are better blind) I'll go, I'll go, I'll go Hey hey hey I'll go, I'll go, I'll go Now are you coming with me? With me

 

Vertaling

We weten nu dat in de eerste jaren van de twintigste eeuw, deze wereld nauwlettend in de gaten werd gehouden door intelligenties groter dan die van de mens en toch zo sterfelijk als de zijne Heb ik het bloed in mijn botten gevonden reikend naar het grote onbekende? Wat een leven, wat een opgekropte liefde die we hebben Gepolariseerd door wat we niet kunnen controleren. We hebben de kans om te beseffen Zijn wij de sterren, of slechts de lucht? We hebben de kans om onze ogen te vinden. Dus ga je met me mee? Ik ga, whoa, hey hey hey hey I'll go, whoa, hey hey hey Wanneer je het stof achter de zon vindt Je leeft, maar zo onbegrepen We zijn zo bang om van gedachten te veranderen Zijn we de haai of alleen de prijs Nee, ik ben niet bang om wijd open te staan Dus ga je met me mee? I'll go, whoa, hey hey hey I'll go, whoa, hey hey hey Klim de hemel in of dichtschroeien (of dichtschroeien) Golden eyes are better blind (zijn beter blind) Ik weet niet wat ik hoor te zien, hoor te zien Dus ik zal gewoon mijn adem inhouden, en wachten op de zwaartekracht We weten niet wat we horen te zien, horen te zien Dus we houden gewoon onze adem in We weten niet wat we horen te zien, horen te zien Dus we houden gewoon onze adem in Dus we houden gewoon onze adem in Ga je nu met me mee? Ik ga, whoa, oké I'll go, whoa Klim de hemel in of dichtschroeien (of dichtschroeien) Gouden ogen zijn beter blind (zijn beter blind) Ik zal gaan, ik zal gaan, ik zal gaan Hey hey hey Ik zal gaan, ik zal gaan, ik zal gaan Ga je nu met me mee? Met mij.