Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: crush 40 Songtekst: i am

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: crush 40 - i am ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i am? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van crush 40! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van crush 40 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i am .

Origineel

I see no, hear no evil, black writing on the wall, unleash one million faces, and one by one they fall! Black-hearted evil, brave-hearted hero, I am all, I am all I am (I, I, I) I am! Here we go buddy, here we go buddy, here we go, here we go buddy, here we go! Go ahead and try to see through me, do it if you dare, one step forward, two steps back, I'm here! (One step forwards two steps back) Do it, do it, do it, do it! Can you see all of me? Walk into my mystery Step inside and hold on for dear life! Do you remember me? Capture you or set you free I am all, I am all of me!(X4) (Here we go...) I see and feel the evil, my hands will crush them all, you think you have the answer, I laugh and watch you fall! Black hearted evil, brave hearted hero, I am all, I am all I am (I, I, I) I am! Here we go buddy, here we go buddy, here we go, here we go buddy, here we go! Go ahead and try to see through me, do it if you dare, one step forward, two steps back, I'm here (One step forwards two steps back!) Do it, do it, do it, do it! Can you see all of me? Walk into my mystery Step inside and hold on for dear life, Do you remember me? Capture you or set you free? I am all, I am all of me!(X4) (Here we go...) I am, I am everyone, everywhere, anyhow, any way, any will, any day! (X2) I am, I am, I am! (X2) I am! Do it, do it, do it, do it! Can you see all of me? Walk into my mystery Step inside and hold on for dear life, Do you remember me? Capture you or set you free? I am all, I am all of me!(X4) (Here we go, here go, here we go...) I am, I am all of me...

 

Vertaling

Ik zie geen, hoor geen kwaad, zwart opschrift op de muur, ontketenen een miljoen gezichten, en één voor één vallen ze! Het kwaad met het zwarte hart, dappere held, ik ben alles, ik ben alles wat ik ben (IK, IK, IK) dat ben ik! Hier gaan we maatje, hier gaan we maatje, hier gaan we, hier gaan we maatje, hier gaan we! Ga je gang en probeer door me heen te kijken, doe het als je durft, een stap voorwaarts, twee stappen terug, ik ben hier! (Een stap voorwaarts, twee stappen terug) Doe het, doe het, doe het, doe het! Kun je alles van me zien? Loop in mijn mysterie Stap binnen en hou je vast voor het leven! Herinner je mij? Vang je of laat je vrij Ik ben alles, ik ben alles van mij!(X4) (Hier gaan we...) Ik zie en voel het kwaad, mijn handen zullen ze allemaal verpletteren, Je denkt dat je het antwoord hebt, Ik lach en kijk hoe je valt! Het kwaad met het zwarte hart, dappere held, Ik ben alles, ik ben alles wat ik ben (IK, IK, IK) dat ben ik! Hier gaan we maatje, hier gaan we maatje, hier gaan we, hier gaan we maatje, hier gaan we! Ga je gang en probeer door me heen te kijken, doe het als je durft, een stap voorwaarts, twee stappen terug, ik ben hier (Een stap vooruit, twee stappen terug!) Doe het, doe het, doe het, doe het! Kun je alles van me zien? Loop in mijn mysterie Stap binnen en hou je vast voor het leven, Herinner je mij? Neem ik je gevangen of laat ik je vrij? Ik ben alles, Ik ben alles van mij!(X4) (Hier gaan we...) Ik ben, ik ben iedereen, overal, hoe dan ook, op elke manier, elke wil, elke dag! (X2) Ik ben, ik ben, ik ben! (X2) Ik ben! Doe het, doe het, doe het, doe het! Kun je alles van me zien? Loop in mijn mysterie Stap binnen en hou je vast voor het leven, Herinner je mij? Neem ik je gevangen of laat ik je vrij? Ik ben alles, ik ben alles van mij!(X4) (Hier gaan we, hier gaan we, hier gaan we...) Ik ben, ik ben helemaal van mij...