Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: crustation Songtekst: falling

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: crustation - falling ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van falling? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van crustation! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van crustation en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals falling .

Origineel

I'm falling in hate With this place Days trickle by Like a stream I need to go off Like a bomb Before I explode I need to go I'll feel no remorse When I quit this place Too long I've wasted in this Melancholy space It's always winter here Like a splinter A vice in your eyes The constant sarcasm Cuts me like a blade The scars have hardened And they will never fade Tearation eyes are jaded joke (?) A joke and some Prize but I despise them I'm falling in hate With this place Days trickle by Like a stream I need to go off Like a bomb Before I explode I need to go

 

Vertaling

Ik val in haat Met deze plek Dagen druppelen voorbij Als een stroom Ik moet weggaan Als een bom Voordat ik explodeer ik moet gaan Ik heb geen spijt Toen ik deze plek verliet Te lang heb ik hierin verspild Melancholische ruimte Het is hier altijd winter Als een splinter Een bankschroef in je ogen Het constante sarcasme Snijdt me als een mes De littekens zijn verhard En ze zullen nooit vervagen Scheurogen zijn sleets grapje (?) Een grap en wat Prijs, maar ik veracht ze Ik val in haat Met deze plek Dagen druppelen voorbij Als een stroom Ik moet weggaan Als een bom Voordat ik explodeer ik moet gaan