Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: crystal gayle Songtekst: the wayward wind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: crystal gayle - the wayward wind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the wayward wind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van crystal gayle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van crystal gayle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the wayward wind .

Origineel

Oh, the wayward wind is a restless wind A restless wind that yearns to wander And I was born the next of kin The next of kin to the wayward wind In a lonely shack by a railroad track I spent my younger days And I guess the sound of the outward bound Made me a slave to my wand'ring ways And the wayward wind is a restless wind A restless wind that yearns to wander And I was born the next of kin The next of kin to the wayward wind Oh I met a girl in a border town I vowed we'd never part Tho' I tried my best to settle down She's now alone with a broken heart

 

Vertaling

Oh, de eigenzinnige wind is een rusteloze wind Een rusteloze wind die verlangt te dwalen En ik ben geboren als naaste verwant De naaste verwante van de eigenzinnige wind In een eenzame hut bij een spoorlijn Ik bracht mijn jonge dagen door En ik denk dat het geluid van de heenreis me een slaaf maakte van mijn dwalende wegen En de eigenzinnige wind is een rusteloze wind Een rusteloze wind die verlangt te dwalen En ik ben geboren als naaste verwant De nabestaande van de eigenzinnige wind Oh ik ontmoette een meisje in een grensstad Ik heb gezworen dat we nooit uit elkaar zouden gaan Hoewel ik mijn best deed om me te settelen Ze is nu alleen met een gebroken hart