Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: crywolf Songtekst: bedroom eyes berlin by ry x

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: crywolf - bedroom eyes berlin by ry x ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bedroom eyes berlin by ry x? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van crywolf! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van crywolf en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bedroom eyes berlin by ry x .

Origineel

(Crywolf) Come down love Berlin in the cold Tell me you're not coming home, And I'll stop waiting by the phone. Bedroom eyes, I asked you what you'd change. Tell me I'm not what you want, And I will leave you all alone. Floating high and looking down, Will I see you from the ground?

 

Vertaling

(Crywolf) Kom naar beneden liefje Berlijn in de kou Zeg me dat je niet naar huis komt, En ik zal stoppen met wachten bij de telefoon. Slaapkamer ogen, Ik vroeg je wat je zou veranderen. Zeg me dat ik niet ben wat je wilt, En ik zal je helemaal alleen laten. Hoog zwevend en naar beneden kijkend, Zal ik je zien vanaf de grond?