Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: crywolf Songtekst: oceans pt ii

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: crywolf - oceans pt ii ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van oceans pt ii? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van crywolf! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van crywolf en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals oceans pt ii .

Origineel

(Crywolf) I feel you coming on, coming into me Like a flood, like a breath, like a remedy Your touch consumes my mind I'm drowning in your eyes, I'm drowning in your eyes You're my flame, you're my drug I know you realize This was meant to be - Deep in your oceans You're taking the air out of my chest You're coming strong, we're running thin I taste desire in your breath It's a bright light at the end of the world You're a hot fire, and your presence is heard

 

Vertaling

(Crywolf) Ik voel je opkomen, in me komen Als een vloed, als een adem, als een remedie Jouw aanraking verteert mijn geest Ik verdrink in je ogen, ik verdrink in je ogen Jij bent mijn vlam, jij bent mijn drug Ik weet dat je beseft Dit was voorbestemd - Diep in jouw oceanen Je haalt de lucht uit mijn borst. Jij komt sterk, wij worden dun Ik proef verlangen in je adem. Het is een helder licht aan het einde van de wereld Je bent een heet vuur, en je aanwezigheid wordt gehoord