Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ctrl freak Songtekst: catfight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ctrl freak - catfight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van catfight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ctrl freak! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van ctrl freak en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals catfight .

Origineel

I can't believe what I've be I've ruined lives I've hands of blood To turn the page Or close the book Everybody's always falling for it You crack your whip while you talk your shit It dragged me down And now I'm hooked Everybody's always falling for it Your time is up and you lose your grip You're Schizophrenic any second you'll flip I realised Those screams I heard They were my own But twisted words Take me "What we're thinking of as aliens, they're inter-dimensional beings..." (Sample)

 

Vertaling

Ik kan het niet geloven wat ik ben Ik heb levens verpest Ik heb handen van bloed Om de pagina om te slaan Of sluit het boek Iedereen valt er altijd voor Je kraakt je zweep terwijl je praat Het sleepte me naar beneden En nu ben ik verslaafd Iedereen valt er altijd voor Je tijd is op en je verliest je grip Je bent Schizofreen elke seconde dat je omdraait Ik realiseerde Die kreten die ik hoorde Ze waren van mij Maar verdraaide woorden Neem mij "Wat we zien als buitenaardse wezens, het zijn interdimensionale wezens ..." (Voorbeeld)