Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ctrl freak Songtekst: real eyes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ctrl freak - real eyes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van real eyes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ctrl freak! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van ctrl freak en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals real eyes .

Origineel

Stuck in this hole, it's a part of me, never seen I've been bad but never to this degree All that you want is apologies, out of me I don't care, it's over, you're killing me You don't know me the way that you think you do I lost my mind, but I will always be here for you No matter how much that it still hurts me I could never let you go And even if I, I still had everything Without you I am so alone Adding insult to my injuries, cutting me Thoughts like knives make telepathic lobotomies All that I need is your sympathy, I'll leave the key One last time, so thanks for the memories I've got a mouth like a gun, no control Real eyes realise Real eyes realise real lies

 

Vertaling

Vast in dit gat, het is een deel van mij, nooit gezien Ik ben slecht geweest, maar nooit in deze mate Alles wat je wilt is excuses, uit mij Kan me niet schelen, het is voorbij, je vermoordt me Je kent me niet zoals je denkt dat je het doet Ik ben gek geworden, maar ik zal er altijd voor je zijn Het maakt niet uit hoeveel het me nog steeds pijn doet Ik kan je nooit laten gaan En zelfs als ik, ik had nog steeds alles Zonder jou ben ik zo alleen Belediging toevoegen aan mijn verwondingen, me snijden Gedachten als messen maken telepathische lobotomieën Ik heb alleen je medeleven nodig, ik laat de sleutel achter Nog een laatste keer, dus bedankt voor de herinneringen Ik heb een mond als een pistool, geen controle Echte ogen beseffen Echte ogen herkennen echte leugens