Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cueshe Songtekst: bring me down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cueshe - bring me down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bring me down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cueshe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cueshe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bring me down .

Origineel

I'm all alone tonight, Waiting for the sun to shine. Starting all over again. I'm breakin' away, Lookin' to the other way Where life could be much better. Will I ever let you bring me down? Now it's over, I'm finally movin' on. I won't let you, let you bring me down. I've finally seen the light, Thought that I was larger than life. It's all just wishful thinking. I'm takin' a flight On the brighter side, 'Cause life just don't come easy. Will I ever let you bring me down? Now it's over, I'm finally movin' on. I won't let you... Will I ever let you bring me down? Now it's over, I'm finally movin' on. I won't let you, let you bring me down. Bring me down... Bring me down... Ohhh.... ohhh... Will I ever let you bring me down? Now it's over, I'm finally movin' on. I won't let you... Will I ever let you bring me down? Now it's over, I'm finally movin' on. I won't let you, let you bring me down.

 

Vertaling

Ik ben helemaal alleen vanavond, wachtend op de zon die gaat schijnen. Helemaal opnieuw beginnen. I'm breakin' away, Lookin 'to the other way Waar het leven veel beter kan zijn. Zal ik me ooit door jou naar beneden laten halen? Nu is het voorbij, Ik ben eindelijk movin 'op. Ik laat je me niet naar beneden halen. Ik heb eindelijk het licht gezien, Dacht dat ik groter was dan het leven. Het is allemaal maar wishful thinking. I'm takingin' a flight On the brighter side, 'Cause life don't come easy. Zal ik me ooit door jou naar beneden laten halen? Nu is het voorbij, ik ga eindelijk verder. Ik laat je niet... Zal ik me ooit door jou naar beneden laten halen? Nu is het voorbij, ik ga eindelijk verder. Ik laat je me niet naar beneden halen. Haal me naar beneden... Haal me naar beneden... Ohhh.... ohhh... Zal ik je me ooit naar beneden laten halen? Nu is het voorbij, ik ga eindelijk verder. Ik laat je niet... Zal ik je me ooit naar beneden laten halen? Nu is het voorbij, ik ga eindelijk verder. Ik laat je me niet naar beneden halen.