Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: culture club Songtekst: goid thank you woman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: culture club - goid thank you woman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van goid thank you woman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van culture club! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van culture club en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals goid thank you woman .

Origineel

Woman, thank you thank you God thank you woman What we have is something special Something quite unique What we have should last forever Heaven at my feet I would give the world to you Or anything you need There is nothing I won't do Just promise that you'll never leave God thank you woman Thank you thank you For the joy that you give to me God thank you woman Thank you thank you For the joy that you give to me In this world you are my pleasure No one can compete Happiness is hard to measure Woman you're so sweet I would give my heart to you You're the air I breathe There is nothing I won't do Just promise that you'll never leave God thank you woman Thank you thank you For the joy that you give to me God thank you woman Thank you thank you For the joy that you give to me When I'm alone at night I think of love Well baby that's alright but it ain't enough Won't you call me if you need me I have loved I would give the world to you Or anything you need Oh God thank you woman Thank you thank you For the joy that you give to me

 

Vertaling

Vrouw, dank u dank u God bedankt je vrouw Wat wij hebben is iets speciaals Iets unieks Wat we hebben moet eeuwig duren De hemel aan mijn voeten Ik zou de wereld aan je geven Of alles wat je nodig hebt Er is niets dat ik niet zal doen Beloof alleen dat je nooit weggaat God dank je vrouw Dank je, dank je Voor de vreugde die je me geeft God dank je vrouw Dank je, dank je Voor de vreugde die je me schenkt In deze wereld ben jij mijn plezier Niemand kan concurreren Geluk is moeilijk te meten Vrouw je bent zo lief Ik zou mijn hart aan jou geven Jij bent de lucht die ik inadem Er is niets dat ik niet zal doen Beloof me dat je nooit weggaat God dank je vrouw Dank je, dank je Voor de vreugde die je me geeft God dank je vrouw Dank je, dank je Voor de vreugde die je me schenkt Als ik 's nachts alleen ben denk ik aan de liefde Nou schat dat is goed maar het is niet genoeg Wil je me niet roepen als je me nodig hebt? Ik heb liefgehad Ik zou de wereld voor je geven Of alles wat je nodig hebt Oh God dank je vrouw Dank je, dank je Voor de vreugde die je me geeft