Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: culture club Songtekst: run, run, run (demo)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: culture club - run, run, run (demo) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van run, run, run (demo)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van culture club! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van culture club en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals run, run, run (demo) .

Origineel

You'd better run I don't know anyone as cold as you, baby Except those fools that cuss me on the street They don't bring me down the way that you do Steal my heart and take away my sleep So you better run, run, run If you're getting ready for a life of crime You better run, run, run If you're thinking maybe you can waste my time You better run You better run You better run I don't know anyone as fine as you, boy Your lying eyes, your lips, your hands and feet, so sweet No one brings me down the way that you do Steal my heart and take away my sleep So you better run, run, run If you're getting ready for a life of crime You better run, run, run If you're thinking maybe you can waste my time You better run You better run You better run You better run I don't know anyone as cold as you, baby No one brings me down the way that you do Steal my heart and take away my sleep So you better run, run, run If you're getting ready for a life of crime You better run, run, run If you're thinking maybe you can waste my time You better run, run, run If you're getting ready for a life of crime You better run You better run You better run You better run You better run

 

Vertaling

Je kunt maar beter gaan rennen. Ik ken niemand die zo koud is als jij, schatje Behalve die idioten die me op straat uitschelden Ze halen me niet naar beneden zoals jij dat doet Stelen mijn hart en nemen mijn slaap weg Dus je kunt beter rennen, rennen, rennen Als je je klaarmaakt voor een leven vol misdaad Je kunt beter wegrennen, wegrennen, wegrennen Als je denkt dat je misschien mijn tijd kan verspillen Je kunt maar beter wegrennen Je kunt maar beter gaan rennen Je kunt beter wegrennen Ik ken niemand die zo goed is als jij, jongen Je liegende ogen, je lippen, je handen en voeten, zo lief Niemand haalt me naar beneden zoals jij dat doet Steelt mijn hart en neemt mijn slaap weg Dus je kunt beter rennen, rennen, rennen Als je je klaarmaakt voor een leven vol misdaad Je kunt beter wegrennen, wegrennen, wegrennen Als je denkt dat je misschien mijn tijd kan verspillen Je kunt maar beter wegrennen Je kunt maar beter gaan rennen Je kunt beter wegrennen Je kunt maar beter gaan rennen Ik ken niemand die zo koud is als jij, schatje Niemand haalt me naar beneden zoals jij dat doet Steelt mijn hart en neemt mijn slaap weg Dus je kunt beter wegrennen, wegrennen, wegrennen Als je je klaarmaakt voor een leven vol misdaad Je kunt beter wegrennen, wegrennen, wegrennen Als je denkt dat je misschien mijn tijd kan verspillen Je kunt beter wegrennen, wegrennen, wegrennen Als je je klaarmaakt voor een leven vol misdaad Je kunt maar beter gaan rennen Je kunt beter wegrennen Je kunt maar beter gaan rennen Je kunt maar beter gaan rennen Je kunt maar beter gaan rennen