Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cultus sanguine Songtekst: in the days of sombre

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cultus sanguine - in the days of sombre ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in the days of sombre? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cultus sanguine! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cultus sanguine en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in the days of sombre .

Origineel

Bleeding from the inside as I reach my way I bury all my dreams so deep life was the evanescent dream hardly I realize I have lost the game this game unwanted this game of life hardly I realize as man I am lost Slowly ruin will cover fastly man shall forget all this Standing in front of the misery of my own dreams graveyard essence now has taken the lead as man I am lost in nothingness drown As man I am lost hope abandoned me I surrender in the days of sombre dreams fall as whips on my skin as the sea of december I surrender in the days of sombre I hoped, I hoped but hope abandoned me as man I am lost hope is an empty word all faith is lost I wait for my time I surrender in the days of sombre I am lost cold as the sea of december

 

Vertaling

bloedend van binnenuit als ik mijn weg bereik begraaf ik al mijn dromen zo diep het leven was de vluchtige droom nauwelijks besef ik dat ik verloren heb het spel dit spel ongewenst dit spel van het leven nauwelijks besef ik als mens ben ik verloren Langzaam zal de ondergang bedekken snel zal de mens dit alles vergeten Staande voor van de ellende van mijn eigen dromen kerkhof essentie heeft nu de leiding genomen als mens ben ik verloren in het niets verdrinken als mens ben ik verloren de hoop heeft mij verlaten ik geef me over in de dagen van somberheid dromen vallen als zwepen op mijn huid als de zee van december Ik geef me over in de dagen van somberheid Ik hoopte, ik hoopte maar hoop liet me in de steek als mens ben ik verloren hoop is een leeg woord alle geloof is verloren Ik wacht op mijn tijd ik geef me over in de dagen van somberheid ik ben verloren koud als de zee van december