Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cunninlynguists Songtekst: still with me (remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cunninlynguists - still with me (remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van still with me (remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cunninlynguists! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cunninlynguists en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals still with me (remix) .

Origineel

[Sample]: Tell me why I’m so lost without you And tell me why I’m so lost without you [Verse One] [Jermiside]: When I got the news I had the blues Sad, confused Wishin' I had some clues So mad that we had to lose Your life, I wish He would've took mine if he had to choose Now I pay homage, nothin' is promised, we don’t craft the rules Your life was taken, man and it hurts in the worst way And what’s even deeper, I got this beat on your birthday So I cherish every moment above where the earth lay Gracious for the good times given, it’s God’s work Hey, travelin' a Strange Journey with dreams of a dang gurney Life presentin' pain, still I never let the thang burn me Then my home girl passed, it’s like a parallel dimension Brought some things to my attention 'bout myself I had fail to mention Preachin' to the heavens tryna get that ill extension But I know it’s just a matter of time It made me want to defy science and create a time machine invention I’ll say I love you, hope you hearin' this rhyme So tell me why [Hook] [Jermiside]: "Tell me why I’m so lost without you" No matter how far you go Know that you’re still with me No matter how far you go Know that you’re still with me "And tell me why I’m so lost without you" No matter how far you go Know that you’re still with me No matter how far you go Know that you're still with me [Verse Two] [Deacon The Villain] Rivers I do wander No Rwanda, no Iran Coulda been dealt the hand of death But it just wasn’t in thy plan Always had some shelter and some rations in my hand Didn’t rock the tightest fashion in my Chucks or in my Vans I was walkin' over junkies, everywhere but home But your teachings were amongst me, never journey streets alone Though I act just like some monkey, everyday I’m in this tree You keep the branches strong, cause everyday y'all on y'all knees Prayin' that the god that’s in me, is for wishin' Cause it took the early death of your daughter for mine to issue She opened up my eyes to the wise, gave me true vision And though she with our Heavenly Father, I pray she listens Cause family has been the canopy that blocks the rain Cause candidly I’d lose my sanity and all the pain Of the world, and though we plan to be all that we can We all ain’t got the tree of kin that’s rooted in my veins So.. "Tell me why I’m so lost without you" [Outro] [Jermiside talking]: This is dedicated to all my people who didn’t make it to today. (Rest in peace.) So many questions, not enough answers, but we’ll get through it. (Still with us.) "And tell me why I’m so lost without you"

 

Vertaling

[Sample]: Vertel me waarom ik zo verloren ben zonder jou En vertel me waarom ik zo verloren ben zonder jou [Verse één] [Jermiside]: When I got the news I had the blues verdrietig, verward Wishin' I had some clues So mad that we had to lose Your life, I wish He would've took mine if he had to choose Nu breng ik eerbetoon, niets is beloofd, wij maken de regels niet Je leven werd genomen, man en het doet pijn op de ergste manier En wat nog dieper is, ik kreeg deze beat op je verjaardag So I cherish every moment above where the earth lay Dankbaar voor de goede tijden die gegeven zijn, het is God's werk Hey, travelin' a Strange Journey with dreams of a dang gurney Life presentin' pain, still I never let the thang burn me Toen passeerde mijn vriendin, het is als een parallelle dimensie Bracht wat dingen onder mijn aandacht over mezelf die ik vergeten was te noemen Preekend naar de hemel om te proberen die zieke extensie te krijgen. Maar ik weet dat het slechts een kwestie van tijd is. Het maakte dat ik de wetenschap wilde tarten en een uitvinding voor een tijdmachine wilde maken Ik zal zeggen dat ik van je hou, hoop dat je dit rijmpje hoort Dus vertel me waarom [Hook] [Jermiside]: "Vertel me waarom I'm so lost without you" Hoe ver je ook gaat Weet dat je nog steeds bij me bent Hoe ver je ook gaat Weet dat je nog steeds bij me bent "En vertel me waarom ik zo verloren ben zonder jou Hoe ver je ook gaat Weet dat je nog steeds bij me bent Hoe ver je ook gaat Weet dat je nog steeds bij me bent [Verse Twee] [Deacon The Villain] Rivieren waar ik dwaal Geen Rwanda, geen Iran Coulda been dealt the hand of death Maar het zat gewoon niet in Uw plan Ik had altijd onderdak en rantsoenen in mijn hand Ik had niet de strakste mode in mijn Chucks of in mijn Vans Ik liep over junkies, overal behalve thuis Maar uw lessen waren onder mij, nooit alleen over straat Al gedraag ik me als een aap, elke dag zit ik in deze boom Jij houdt de takken sterk, want elke dag zitten jullie op je knieën Biddend dat de God in mij, een wens is. Want er was de vroege dood van je dochter voor nodig om de mijne te laten ontstaan. Ze opende mijn ogen voor de wijze, gaf me ware visie En hoewel ze bij onze Hemelse Vader is, bid ik dat ze luistert. Want familie is het bladerdak dat de regen tegenhoudt Want eerlijk gezegd zou ik mijn verstand verliezen en alle pijn Van de wereld, en hoewel we van plan zijn alles te zijn wat we kunnen We hebben niet allemaal de boom van familie die in mijn aderen geworteld is. Dus... "Vertel me waarom ik zo verloren ben zonder jou" [Outro] [Jermiside sprekend]: Dit is opgedragen aan al mijn mensen die de dag van vandaag niet hebben gehaald. (Rust in vrede.) Zoveel vragen, niet genoeg antwoorden, maar we komen er wel doorheen. (Nog steeds bij ons.) "En vertel me waarom ik zo verloren ben zonder jou"