Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: curren y Songtekst: montreux

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: curren y - montreux ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van montreux? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van curren y! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van curren y en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals montreux .

Origineel

Uh, Kush smoke Money clothes hoes Hurry up before the elevator door close This that 1980 Marvin Gaye live at the Montreux Stars in the audience Al Jarreau in the third row Parental guardian? to this art for it's my baby Lazy eyed Though watchful Tryna play me I'll spot you Points I prove with my every move Right from the beginning I was writing That was very true This is what I know Make a fool outta you If we were to duel In tha hall player playin' pool Renegade bitches choose Word to Max Judd Drop jewels Diamonds different hues Type of shit I like to do Orange leather in my coupe

 

Vertaling

Uh, Kush smoke Money clothes hoes Haast je voor de liftdeur dichtgaat Dit is Marvin Gaye uit 1980 live in de Montreux Sterren in het publiek Al Jarreau op de derde rij Ouderlijke voogd? voor deze kunst want het is mijn baby Lazy eyed Though watchful Tryna play me I'll spot you Punten die ik bewijs met elke beweging Vanaf het begin schreef ik Dat was heel waar Dit is wat ik weet Ik maak een dwaas van je Als we zouden duelleren In tha hall player playin' pool Renegade bitches choose Woord aan Max Judd Drop jewels Diamonds different hues Het soort shit dat ik graag doe Oranje leer in mijn coupé