Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: curtis mayfield Songtekst: bodyguard

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: curtis mayfield - bodyguard ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bodyguard? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van curtis mayfield! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van curtis mayfield en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bodyguard .

Origineel

Let me be your bodyguard I promise to protect your heart Let me be your bodyguard I'll never neglect you Always respect you (?) in lovely fits I can handle whatever I'm up against I wanna have your love all to myself Don't want to share you with no one else Its true Honey its you Let me be your bodyguard I promise to protect your heart Let me be your bodyguard I'll never neglect you Always respect you I'll protect you girl free of charge That's how bad I wanna win your heart I'm in your corner whether you're right or wrong I'll be beside you when I'm weak or strong Its true Incredible, incredible Let me be your bodyguard I promise to protect your heart Let me be your bodyguard I'll never neglect you Always respect you Always respecting you Don't want to share you Honey with no one else Its true Incredible you Let me be your bodyguard I promise to protect your heart Let me be your bodyguard I'll never neglect you Always respecting you Your bodyguard Let me be your bodyguard I promise, I promise Let me be your bodyguard I promise to protect your heart Let me be your bodyguard I promise to protect your heart Keep you from dangers and the strangers I'll watch out over you Keep you under my protection Little mama (?) Just wanna keep loving you So let me be Let me be Let me be Let me be your body Your bodyguard I promise, I promise, I promise I promise To protect your heart Let me be your bodyguard I promise to protect your heart I'll be your private detective Make sure you're always respected baby Let me be Let me be your bodyguard Let me be your bodyguard

 

Vertaling

Laat mij je bodyguard zijn Ik beloof je hart te beschermen Laat mij jouw bodyguard zijn Ik zal je nooit verwaarlozen Altijd respect voor je hebben (?) in mooie buien Ik kan alles aan wat ik tegenkom Ik wil je liefde helemaal voor mezelf hebben Ik wil je met niemand anders delen Het is waar. Schatje, jij bent het Laat mij je bodyguard zijn Ik beloof je hart te beschermen Laat mij je lijfwacht zijn Ik zal je nooit verwaarlozen Altijd respect voor je hebben Ik zal je gratis beschermen Zo graag wil ik je hart winnen Ik sta aan jouw kant, of je nu gelijk hebt of niet Ik zal naast je staan als ik zwak of sterk ben Het is waar. Ongelooflijk, ongelooflijk Laat mij je bodyguard zijn Ik beloof je hart te beschermen Laat mij jouw lijfwacht zijn Ik zal je nooit verwaarlozen Altijd respect voor je hebben Altijd respect voor je hebben Ik wil je niet delen Schatje, met niemand anders Het is waar Ongelooflijke jij Laat mij je bodyguard zijn Ik beloof je hart te beschermen Laat mij je lijfwacht zijn Ik zal je nooit verwaarlozen Altijd respect voor jou Jouw lijfwacht Laat mij jouw lijfwacht zijn Ik beloof het, ik beloof het Laat me je lijfwacht zijn Ik beloof je hart te beschermen Laat me je lijfwacht zijn Ik beloof je hart te beschermen Hou je weg van de gevaren en de vreemden Ik zal over je waken Hou je onder mijn bescherming Kleine mama (?) Ik wil van je blijven houden So let me be Laat me... Laat mij dat zijn Laat me je lichaam zijn Je bodyguard Ik beloof het, ik beloof het, ik beloof het Ik beloof je Om je hart te beschermen Laat me je bodyguard zijn Ik beloof je hart te beschermen Ik zal je privédetective zijn Zorg ervoor dat je altijd gerespecteerd wordt baby Let me be Laat me je lijfwacht zijn Laat me je lijfwacht zijn